Hush wordt de eerste silent disco club van Amsterdam

Silent disco club

Op festivals is het al een hit: de silent disco. Koptelefoon op, kanaal kiezen en dansen tot de morgenzon. Letterlijk, want met een silent disco heb je geen geluidsoverlast én dus geen klagende buren. In Amsterdam opent vandaag (donderdag 8 november) de allereerste silent disco club: Hush haar deuren. Dat betekent op een compleet ander ritme dansen dan de meeste mensen, de hele avond lang. Love it.

Hush

Bij binnenkomst krijg je een koptelefoon, waarna je uit drie kanalen kunt kiezen. Ieder kanaal heeft een eigen genre en kleur, zodat jij kunt zien naar welk nummer je vrienden of vriendinnen op dat moment luisteren. Denk hierbij onder andere aan House, Urban en Dance. De toko hangt vol met neon-verlichting en het interieur doet niet onder aan dat van een buitenfestival.

Silent disco

Nog nooit een silent disco meegemaakt? Dan is dit de ideale gelegenheid om een avondje Amsterdam te pakken en jezelf kapot lachen op mensen die op een totaal ander ritme dansen en vals meeblèren op de muziek. Het meest chille aan een silent disco is misschien wel het feit dat je gewoon een normaal gesprek kunt voeren zonder je longen eruit te hoeven schreeuwen. Maakt het allemaal een stuk makkelijker om dat lekkertje aan te spreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *