De i.Con Smart Condom meet je bedprestaties

Smart Condom

Je bent net aan het bijkomen van een pot stomende seks met je partner en je vraagt jezelf eigenlijk af hoeveel calorieën je hebt verbrand. Er is nu een smart condoom die je bedprestaties bijhoudt en precies meet hoeveel calorieën jij eraf wipt. Daaaaaaag sportschoolabonnement!

Slimme cockring

Cockrings zijn chill, mits je ze op de juiste manier gebruikt. En deze in het speciaal. Dit speelgoedje meet namelijk dingen waar jij zelf nooit achter was gekomen. Hoeveel je stoot, wat de snelheid is van je stoten en hoeveel calorieën daarbij worden verbrand, deze houdt het allemaal bij. Deze neukstatistieken kun je vervolgens delen met je vrienden en vriendinnen om erachter te komen wie het beste in bed is.

Meten

De i.Con Smart Condom is een ring die om de schacht van de penis gaat en zit vol sensoren om alles bij te houden. Deze sensoren kan ook meten ook welke standjes jij doet en of ze effectief zijn. Ideaal natuurlijk wanneer jij een week lang chips als ontbijt, lunch en avondeten op hebt, en je even aan de rolletjes moet werken. “Ah, ik zie dat ik met doggy de meeste calorieën verbrandt, dus ga maar even krom staan, schat”. Opladen voor de volgende beurt doe je via de micropenis, uuhm, micro-usb poort. Met een Bluetooth-verbinding maakt de ring verbinding met een app op je smartphone, waar je tijdens het napuffen even mooi de statistieken van je nummertje kunt bekijken. Hebben?

i.Con Smart Condom

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *