Lekker met de meiden: ideeën voor jullie vriendinnenweekend

Girl’s weekend! A.k.a. een weekend lang onbeschaamd lachen, onbeperkt wijn naar binnen gieten, iedereens ex stalken op Instagram en mensen van jullie middelbare school belachelijk maken. Want no matter hoe hoog de werkdruk of schoolstress op mag lopen, tijd voor je vriendinnen moet je altijd vrijmaken. Een vriendinnenweekend is dan ook dé manier om dit te doen. Verstand op nul en gaan dus. Om jullie alvast warm te maken hebben we een paar ideeën voor kneitervette vriendinnenweekendjes op een rijtje gezet.

De leukste vriendinnenweekendjes

1. Stedentrip

Waar kun je nu beter een vriendinnenweekend vieren dan in een toffe stad? Denk hierbij aan mooie steden als Krakau, Budapest en Barcelona. Of juist een échte modestad als Milaan, Madrid of Parijs! Want welke activiteit kunnen jij en je girls nu beter dan gewoon al je geld uitgeven in buitenlandse boetiekjes? Deze steden staan dan ook garant om je dé ultieme shopervaring te geven. Na het shoppen ploffen jullie gewoon neer op een terrasje voor een lekker wijntje én een prachtig uitzicht over een van de vele schattige pleinen. Naast een leuke dagbesteding, kunnen jullie in de meeste steden ‘s nachts ook je hart ophalen aan een tof nachtleven. Een citytrip met de meiden is er dus zeker eentje voor op jullie bucketlist!

2. Toerist in eigen land

Kijk, je hoeft niet meteen in het vliegtuig te stappen voor een geslaagd vriendinnenweekend. Die kunnen jullie namelijk ook gewoon in eigen land beleven. Niks zo lekker als de toerist uithangen in je eigen land. Pak een Airbnb’tje in een leuke stad als Amsterdam of Utrecht en gewoon een paar daagjes heerlijk genieten. Filmpjes op de bank, de stad in en bijvoorbeeld een toffe workshop volgen. Gewoon even lekker los met de meiden.

3. Wellness

Een ander ideaal weekendje weg, is een weekendje wellness. Een beetje badderen, behandelingen voor je gezicht en een massage op z’n tijd. Er zijn weinig plekken zo rustgevend als een weekendje wellness. Tegen de tijd dat jullie terug komen van dit weekend zijn jullie gegarandeerd weer helemaal bijgekomen. Daarnaast kunnen jullie in deze enorm ontspannende omgeving niet alleen lekker tot jezelf komen, maar ook tot elkaar. Lekker bijkletsen terwijl Enrico de knopen uit je rug masseert, does it get any better? Ja: wanneer Brechje jullie halflege proseccoglaasjes komt bijvullen. Life. 

4. Festivalweekend

Een ander ultiem meidenweekend, is een lekker festivalweekendje pakken. Nee, jullie tent is misschien niet de meest luxueuze of comfortabele slaapplek. Maar jullie kleine kampje op dit festivalterrein staat garant voor een weekend vol lol. Al is het al om jullie vercrackte hoofden wanneer jullie gaar uit je tent gekropen komen. De hele dag feesten en in de ochtenden op jullie luchtbedden napraten over de dag ervoor. Met een goed festival zit je altijd goed!

5. De natuur in

Een laatste optie is een dikke vette villa huren in een natuurgebied. De Ardennen bijvoorbeeld. Laadt de auto’s flink vol met eten, spelletjes en een enorme voorraad wijn en ga er gewoon een paar nachtjes lekker tussenuit. Hier chillen jullie voor de open haard, wandelen jullie door de bossen en spelen jullie spelletjes. Dit allemaal terwijl jullie levensvoorraden aan drank je keel in storten. En als je geluk hebt is de omgeving ook nog een beetje mooi, scoren jullie ook nog een aantal goede instapics. 

Foto: Rawpixel
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *