ID&T komt in 2020 terug met Beyond Sensation

Beyond Sensation

Weet je nog, toen je tot twee jaar geleden volledig in het wit uit je plaat kon gaan in de, toen nog, Amsterdam ArenA? Met ogen als flugeldopjes en lichtshows waar je nuchter zelfs nog op gaat trippen? Nou, op zaterdagnacht 4 juli 2020 kun je je hart ophalen op de gloednieuwe show van ID&T in de Johan Cruijff ArenA: Beyond Sensation. Ge├»nspireerd de op de organisatie’s meest baanbrekende dance concepten, wordt met deze show de volgende stap gezet door ID&T. Een premium dance experience dat in het teken staat van live entertainment, show en spektakel.

Beyond Sensation

De show kenmerkt het begin van een nieuw hoofdstuk voor ID&T en is de proloog voor iets groters. Beyond Sensation is een preview van hoe de makers van Sensation de toekomst van live entertainment zien.

Organisator Eric Keijer: “Toen we in 2000 aan het Sensation avontuur begonnen, hadden we geen idee dat het z├│ groots zou worden. In 2017 zijn we op ons hoogtepunt gestopt, omdat we vonden dat het tijd was voor iets nieuws. Met Beyond Sensation gaan we de eerste langverwachte stap in die richting zetten.”

Tickets

De run op deze show gaat naar verwachting enorm zijn, maar om de kans te vergroten op tickets in februari kun je jezelf nu pre-registeren op het event. Hotel Packages zijn vanaf 16 december te boeken.