Ikea komt met nieuwe collectie speciaal voor huisfeestjes

Je bedenkt het en Ikea maakt er werk van. Het meubelpaleis heeft al toffe samenwerkingen neer mogen zetten. De meubelzaak wilt nu ook de muziekliefhebbers aantrekken door een geheel eigen collectie op te zetten waar zowel draaitafels, discolampen en elektronische instrumenten verkrijgbaar zullen zijn. Weer een goed excuus om langs de meubelgigant te gaan om direct ook even wat Zweedse gehaktballetjes mee te pakken.

Let’s get the party started

In samenwerking met een Zweeds audiotech bedrijf Teenage Engineering, zal Ikea een toffe muziek collectie neer gaan zetten met de naam FREKVENS. Wij zijn, op Billy en Expedit na, niet heel bekend met de Zweedse taal, maar kregen te horen dat het makkelijk gezegd ‘frequentie’ betekent.

Volgens het persbericht van Ikea zal de collectie ieder huisfeestje tot een succes maken. Jesper Kouthoofd, CEO van Teenage Engineering, vertelt dat studenten altijd spontaan op het idee komen om nog even een feestje erin te gooien (wie geeft hem ongelijk?). Daar moet volgens hem de Ikea op inspelen door er wat muziek meubels bij te gooien. “Nadenken over de totaliteit van wat je nodig hebt voor een feest is een goed begin”. Het moet er dus voor zorgen dat je alleen nog maar langs de Zweedse woningreus hoeft om alles binnen te halen voor je feessie. Voor alchoholische dranken moet je dan wel weer langs de dichtstbijzijnde supermarkt en drankhandel.

Teasertje

Ikea heeft alvast een goede teaser op Instagram gezet over hoe de collectie eruit komt te zien. Volgens het rapport van Engadget bevat de samenwerking een vinylspeler, feestverlichting en nog veel meer. Het is nog wel even geduld hebben want de nieuwe feest-collectie komt pas in februari volgend jaar uit. Genoeg tijd dus om nog even dat feestje te plannen!

https://www.instagram.com/p/BfLn_P1F3DR/?taken-by=ikeatoday

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *