Koppel zet IKEA kast in elkaar onder invloed van LSD

Er zijn twee soorten mensen. Zij die denken dat een bezoekje aan de IKEA een nuttige dagbesteding is. En zij die denken dat, ondanks de heerlijke Zweedse balletjes, het een verspilde dag is. Each their own natuurlijk, maar in welk kamp je ook zit, je kunt me niet vertellen dat je het leuk vindt om de meubels die je net gekocht hebt thuis in elkaar te zetten. Helemaal als die krengen er nooit uit komen te zien zoals je ze in de IKEA had zien staan.

Onder invloed van verdovende middelen wordt dit natuurlijk allemaal een stuk leuker. In ieder geval om ernaar te kijken. Dat is precies wat je kunt zien op het Youtube kanaal van Hikea. Mensen die totaal naar de ratten hun meubels in elkaar flansen, of in ieder geval een poging doen tot.

Hikea

In de eerste aflevering gaat een koppel de strijd aan met een simpel kastje met wat behulp van acid, oftewel LSD. Aangezien het de drugs achter de beste hits van The Beatles is, moet dit kastje wel een meesterwerk worden. Toch? Niet echt. Na het lezen van de instructies begint het lachen en halverwege wordt de man afgeleid door een raam. Een raam… Anyway, hier zijn de beelden.

Voor degene die nog nooit drugs hebben gebruikt, er zijn mensen die héél goed kunnen vertellen hoe het is om lekker de pan uit de spacen, en dan heb je natuurlijk ook nog het internet. Onderstaande video’s zouden een point of view geven van hoe een LSD trip er ongeveer uit zou zien. Na het zien van de video zul je begrijpen dat iets als in het in elkaar zetten van een IKEA kastje na het neme van LSD geen walk in the park is.

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *