In de spotlight: dit zijn de vetste festivals die komend weekend plaatsvinden

Credits: IG: @mysticgardenfestival

Het is zomer, al doet het weer nog anders vermoeden. En als je daar het woord ‘festival’ vóór zet en we hebben het mooiste seizoen van het hele jaar: festivalzomer. En omdat festivals als paddestoelen uit de grond schieten en het moeilijk is om het kaf van het koren te scheiden, zet Mellowed 3 festivals in de spotlight, die je eigenlijk niet mag missen.

Mañana Mañana

Sad, but true. Maar dit weekend vindt de tiende, maar helaas ook de laatste editie van van Mañana Mañana plaats. De organisatie nodigt iedereen van harte uit voor de laatste editie van het meest relaxte festival van Nederland op 13, 14, 15 en 16 juni in Laren. Het tienjarig jubileum belooft een grandioze finale te worden die zijn weerga niet kent. “We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen.”

Kamping Kitsch Club

Wat in 2010 begon als een klein feestje in de Kitsch Club (Knokke) om het seizoen af te sluiten met een knotsgek verkleedfeest groeide uit tot het grootste ordinairste verkleedtfestival van België en Nederland! Kamping Kitsch Club is een over the top anti-festival, waar je wordt ondergedompeld in een decadent feest waar alles kan en mag en iedereen zichzelf mag zijn.

Dit wordt een dag waar werkelijk iedereen zichzelf verliest in een cocktail van zelfspot, humor en regelrechte kitsch. Op zaterdag 15 juni is Kamping Kitsch Club terug met een 5 YEARS XXL EDITION. Verwacht dus nog meer vunzigheid, smerigheid, sexyness en heel veel fantastische mensen op Landsbard Beach in Eindhoven!

Mystic Garden

Op Mystic Garden Festival nodigen ze je uit om een ​​wereld binnen te stappen waar muziek, kunst en verbeelding samenkomen, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die je betoverd en laat verlangen naar meer.

Verwacht boeiende optredens, interactieve ervaringen en een gemeenschap van mede-festivalliefhebbers die jouw passie voor muziek en avontuur delen. Of je nu een fan bent van techno, house of trance, de gevarieerde muziekselectie zorgt ervoor dat je de hele dag kunt dansen in het Sloterpark in Amsterdam.