Trip down memory lane (in m’n blauwe Mitsu)

Ik zit dus volledig in m’n blauwe Mitsubitshi, ga natuurlijk als een Raket, gaat m’n Android. Ik zet m’n groene Heineken in de bekerhouder en neem op. Wat denk je? Superman. De rode! De beste man zit met Donald Trump en de pink Warner Bros te chillen, met knetter harde setjes van Defqon.1. Ik versta er dus maar een halfie van. Hij begon over z’n Snapchats en z’n gebrek aan Wi-Fi, dat hij rustig aan had moeten doen met de Red Bull, maar er was geen Sterretje aan vast te knopen.

Mitsu vs. Tesla

Ondertussen zit ik op een kwartje van m’n tank en wou ik dat ik een Tesla had. Of een Rolls Royce. En dan een Dom Perignon in m’n bekerhouder en een Rolex op m’n pols. Maar goed, daar heb ik helaas niet genoeg Bitcoins voor. Steeds meer begin ik te verlangen naar Netflix & Chill of een potje Super Mario met de Nintendo

Al dromend word ik plotseling ingehaald door de Harley-Davidson, terwijl hij keihard aan de Bacardi zit. Gevolgd door de Ferrari, met zo’n Diamantje in het logo, en een blauwe Mercedes.

Ik begin me een P’tje af te vragen of alles wat ik zie wel echt is. Het klopt, je ziet niet vaak een roze Dolfijntje met een Jodenster dansend in Hartje Amsterdam, midden op de weg. Ligt het dan toch aan mij? Het Kersje op de taart is dat ik eigenlijk onderweg was naar de Ikea.

Ik krijg een helder moment en zie dat ik helemaal niemand gebeld heb, en ik had helemaal geen Android, maar een Apple!

Bijzonder, ik had maar drie Flugel en één Salmiakje op…

Wat ga jij doen dit weekend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *