Inschrijving loting Wildeburg 2020 gestart

Wildeburg 2020

Wildeburg is hot en iedereen, plus de vader en moeder, lijkt naar dit festival in de Noordoostpolder toe te willen. Van 10 tot 12 juli vindt alweer de vijfde editie van het festival plaats en er zijn weinig festivals waar het lastiger is om aan kaartjes te komen. Omdat de organisatie het festival intiem wil houden wordt er maar een beperkt aantal tickets verkocht en kun je alleen tickets kopen als je bent ingeloot. Hoe komen jij en je vrienden alsnog aan tickets voor dit festival? In dit artikel zetten we alle tips overzichtelijk voor je op een rijtje.

 Inschrijven loting Wildeburg 2020

De eerste stap is om jezelf in te schrijven bij het dorpsloket van Wildeburg 2020. Dit is mogelijk van woensdag 12 februari tot en met dinsdag 18 februari. Alleen als je jezelf in hebt geschreven maak je kans op tickets. Iedereen dient een nieuw account aan te maken, ook al heb je dit vorig jaar ook gedaan. Let op: met deze inschrijving heb je nog geen garantie op kaarten voor Wildeburg, maar doe je mee aan de loting.

Uitslag loting(en)

De uitslag van de eerste loting wordt maandag 24 februari bekend gemaakt. Mocht je een van de gelukkigen zijn dan heb je t/m maandag 2 maart de mogelijkheid om je ticket te kopen. Voor Wildeburg worden alleen weekendkaarten verkocht.

De tickets zijn persoonsgebonden en kunt er per persoon dus maar 1 aanschaffen. Het is wel mogelijk om je bij een groep van maximaal 20 personen aan te melden via het dorpsloket. De hele groep wordt dan in- of uitgeloot, omdat de organisatie niet wil dat bijvoorbeeld maar de helft van een groep wordt ingeloot en de rest niet.

Tweede loting

Als er na de eerste loting nog tickets overblijven, omdat mensen die eerder ingeloot waren hun ticket misschien niet hebben geclaimd, dan worden deze de tweede loting beschikbaar gesteld. De uitslag van deze tweede loting wordt op woensdag 4 maart bekend gemaakt. Wanneer je bent ingeloot kun je t/m 11 maart je ticket kopen.

Prijs

Laten we voorop stellen dat je van geluk mag spreken dat je wordt ingeloot want Wildeburg is een festival waar je zeker één keer in je leven geweest moet zijn. Toch is het wel handig om te weten wat je kwijt bent aan een kaartje, mocht je ingeloot zijn natuurlijk. Een kaartje voor Wildeburg 2020 kost €168,50 en geldt dus voor het hele weekend.

Wildeburg 2020-1
Credits: Ruben May