Is seks met je ex een goed idee?

Seks met je ex

We zijn er allemaal wel eens voor gezwicht: seks met je ex. Uit ervaring weten we inmiddels dat het geen bijster goede keuze is, want de seks valt vaak vies tegen en er komt een hoop oud zeer bovendrijven. Klinkt als een dikke no go dus. Tot nu, dames en heren. Onderzoekers van de Wayne State University in Detroit hebben namelijk onderzocht dat seks met je ex je zelfs gelukkiger kan maken op de lange termijn. Let’s get it!

Onderzoek

Bij het onderzoek enquĂȘteerde de wetenschappers 113 singles die net uit een relatie kwamen. De gegevens werden verzameld en na twee maanden volgde er een vervolgonderzoek.

Nadat alle gegevens geanalyseerd waren concludeerde de onderzoekers dat seks met je ex het emotionele herstel na een breuk niet in de weg zit. Ondanks dat de ex-partners die nog gevoelens voor elkaar hadden eerder geneigd waren om een potje te rampetampen, hielp het hen ook op een positieve manier aan het oppakken van het dagelijks leven. Dus voordat we weer een oordeel hebben over iemand die met zijn ex het bed in duikt, denk dan even aan dit onderzoek en breng je eigen leven op orde.

seks met je ex-1
Photo by Kinkazoid
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *