Jajem komt met anoniem meldpunt voor jouw ‘Drunken Trophies’

Drunken trophies

We doen het allemaal weleens. Nét te diep in het glaasje kijken en de volgende dag wakker worden met een smerige kater én een onbekend object op je nachtkastje, keukentafel of in de tuin. Om het driejarig bestaan van Jajem, een jong Amsterdams jenevermerk, te vieren gaat het merk op zoek naar deze ‘Drunk Trophies’. Het doel: alle objecten archiveren en terugbrengen naar de rechtmatige eigenaars. GE-NI-AAL.

Jajem

De oprichters van Jajem hebben naast het merk ook nog een aantal horecazaken in de hoofdstad. Daardoor komen ze natuurlijk vaak in aanraking met een op het oog onschuldige vorm van diefstal. “In de Kopstootbar, onze bar op het Leidseplein is al meerdere malen een opgezette fret gejat. En in de andere kroegen worden er wekelijks wat glazen gestolen. Helemaal niet erg, maar op jaarbasis gaat het om duizenden euro’s natuurlijk.”, aldus Jamie, een van de oprichters.

Drunk Trophies

Instagram-pagina van Drunk Trophies kan men de hele collectie bekijken. Sunny Bakhtiar, mede-eigenaar van Kopstootbar in Amsterdam zegt het volgende: “Dit is de ultieme kans om het nieuwe jaar te beginnen met een schone lei te beginnen. Het zou tof zijn als we uiteindelijk een expositie kunnen organiseren met de meest bijzondere objecten en een boek kunnen uitbrengen over de hele verzameling.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *