Je sterrenbeeld verraadt hoe jij je gedraagt na een paar drankjes

Sterrenbeeld-1

Is je squad jou altijd kwijt wanneer je op een festival flaneert? Own jij de hele avond de dansvloer of maak jij zonder moeite nieuwe vrienden tijdens een avond stappen? Iedereen gedraagt zich anders als ze nét een drankje te veel op hebben. Maar wist je ook dat je sterrenbeeld veel kan vertellen over hoe jij doet als je een paar alcoholische versnapering hebt genuttigd?

Wij hebben alle sterrenbeelden voor je op een rijtje gezet!

Steenbok

Als steenbok ben jij niet écht een feestbeest. Dansen in een volle club is niet jouw ding. Jij kletst liever bij met vriend(inn)en op het terras. En wanneer jullie klaar zijn met beppen, schuif jij het liefst nog een snackje in de snackbar op de hoek in je mik. Je hebt er wel een harde van om dit niet te melden aan je squad, waardoor jij op vrijdagavond vaak 40 appjes en 12 gemiste oproepen hebt. Jij had gewoon even een momentje met je snack. Moet kunnen, toch?

Waterman

Met waterman als sterrenbeeld vertel je met een drankje op je levensverhaal aan iedereen die het horen wil. Als je gedronken ben je nog spraakzamer als normaal en verander jij in een heuse flapuit. Naast dat alcohol voor jou als spraakwater werkt, ben je ook nog eens super eigenwijs. Wanneer de laatste ronde is geweest en iedereen naar huis wil, ben jij nog lang niet klaar met het feestje. “Waar gaan we afteren?”, roep jij terwijl je naar buiten wordt gesleurd door je vriend(inn)en.

Vissen

Bij jou gaan alle remmen los als eenmal écht dronken bent. Je bent in voor alle voorstelen die je krijgt en het kan niet gek genoeg voor jou. Shotjes? Yes, please! Dansen op tafel? Is twerken ook goed? Met jou hoeft niemand zich te vervelen. Wel jammer van alle filmpjes die de volgende dag opduiken.

Ram

Wanneer jouw squad ziek, zwak en te misselijk is om de stad in te duiken, weet jij ze als ram altijd over te halen om een drankje te gaan doen. En een avond die dan moeilijk op gang kwam, blijkt dus dé avond van het jaar te worden. Jij ruikt op een of andere manier dat er na het stappen nog altijd iets te beleven valt.  Hierdoor ontstaan er soms ook gekke situaties, maar dat vind jij alleen maar grappig en leuk, heb je weer een mooi verhaal om te vertellen, en de leukste herinneringen voor later!

Stier

Stieren zijn heethoofden. Hoewel jij altijd in bent voor een feestje, maar wanneer er iemand per ongeluk een glas bier of wijn over je heen gooit ben je niet meer te genieten. Je kan nog wel eens een beetje boos worden als er onverwachts iets gebeurd waar je zelf niet heel blij mee bent…

Tweelingen

Is jou sterrenbeeld een tweeling? Dan vraag jij jezelf waarschijnlijk af waarom jij geen cabaretier bent geworden. Jij schudt de ene na de andere grap uit je mouw alsof het niets is. Je bent hilarisch en hebt dan ook de hele avond veel mensen om je heen en je geniet met volle teugen van al deze aandacht en je eigen grapjes.

Kreeft

Als kreeft krijg jij het voor elkaar dat mensen die je drie minuten kent hun levensverhaal aan jou te vertellen. Doordat jij zoveel inlevingsvermogen hebt en nóg emotioneler wordt als je dronken bent voelen mensen zich helemaal thuis en vertrouwd bij jou. Jij kan de hele avonden diepgaande gesprekken voeren met wildvreemde. Chapeau!

Leeuw

De zaterdagavond is jouw avond. Jij rockt de hele avond de dansvloer, sjans en danst met iedereen geniet volop van je eigen dansmoves. Dancebattle? Je weet niet waar je aan begint.

Maagd

Jij bent de ‘papa’ of ‘mama’ van de groep. Zelf ne 12 shotjes maak jij je nog nuttig en helpt iedereen. Tijd om naar huis te gaan? Jij zorgt ervoor dat iedereen bij elkaar verzameld voor de taxi, die jij overigens ook zelf hebt geregeld. “App even als je thuis bent”.

Weegschaal

Jij hebt er na een avondje uitgaan een stuk of 800 nieuwe vrienden bij die je op de gekste feestjes en plekken weer tegenkomt. Je vrienden blijven maar zeggen dat je niet zomaar met onbekende mee moet gaan, maar jij houdt wel van een avontuurtje.

Schorpioen

Heb jij schorpioen als sterrenbeeld? Dan weet je tijdens het stappen precies wat je willen en zorgt er dan ook voor dat je dit gaat krijgen. Jij gaat niet naar huis voordat jouw doel bereikt is. Of dit nu een gratis drankje of een telefoonnummer is, het gaat jou sowieso lukken.

Boogschutter

Jij bent een echte vredestichter, ook tijdens een avondje uit. Hebben je vriend(innen) ruzie met elkaar of met iemand anders? Jij regelt het wel.  Door deze eigenschap kom je zelfs weleens middenin een ruzie terecht van mensen die je helemaal niet ken. Maar ook dit los jij met woorden op.

Sterrenbeeld-2
Credits: Michael Discenda