Tem het beest in bed met limited edition Joe Exotic Condooms

Joe Exotic condooms-1

Nu iedereen thuis zit en zichzelf moet vermaken, helpt een serietje kijk op Netflix óf je bed eens goed testen met je partner goed om de tijd te doden. Maar wat nou als we je zeggen dat je die twee dingen op een veilige manier kunt combineren?

Joe Exotic condooms

Veilig vrijen is heel belangrijk. Dat vond Firebox ook en speelt daarom in op de huidige situatie. Iedereen is gek op Joe Exotic, de held uit de serie Tiger King die sinds kort op Netflix te bewonderen is. Daarom maakte het bedrijf Joe Exotic Condooms, waarmee een exotische nacht gegarandeerd is. Firebox zelf zegt: “De wereld bevindt zich midden in een potentiële, mogelijk door isolatie veroorzaakte, kans op een babyboom. En aangezien er al een wereldwijd tekort is aan condooms, besloten we Joe’s Exotic Condooms te maken.” Puik plan, dachten wij zo.

Vanaf nu kun je dus zo’n hip rubbertje bemachtigen, wat weer eens wat anders is dan een shirt tof petje van je favoriete artiest of filmster. Elk Limited Edition pack bevat vier condooms. Zo kun jij dus de tijger temmen in bed, zonder dat je volgend jaar ineens een kleine rond hebt lopen. Met wie tem jij dit beest?

Joe Exotic Condooms