Jongerenplatform ZTACK start met live radio

ZTACK

Eerder schreven we al over jongerenplatform ZTACK, dat afgelopen januari voortkwam uit het talentenprogramma The Radio project. Aanstaande vrijdag (1 maart) starten zij met wekelijkse live radioshows gericht op jongeren tussen de 13 en 20 jaar. Op het gelijknamige online radiostation wordt voortaan het weekend ingeluid met de live radioshows ‘Weekend ZTACK’ en de ‘ZTACK Pre-party’. Verder zal het platform content bieden de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. Naast audiocontent, wil het platform ook ook videocontent, artikelen en events gaan bieden, gefaciliteerd via www.ZTACK.nl, Instagram, Snapchat & YouTube.

Programma

Op vrijdagen wordt wekelijks van 19:00 tot 21:00 uur het weekend afgetrapt met nieuw talent, verrassende studiogasten en veel interactie met de luisteraar. Het programma wordt geheel zelfstandig door ZTACK talenten Daan Prins, Kyra Kay van de Watering en Marnix Westhuis geproduceerd en gepresenteerd.

Aansluitend krijgt voortaan onbekend DJ talent, van 21:00 tot 22:00 uur, de kans om zich een uur lang te presenteren met een weekend mix in de ‘ZTACK Pre-party’. Vanavond trapt DJ talent Michael Fortera af, de man die zichzelf op de kaart zette door Kunstbende te winnen.

Marnix Westhuis

Station Manager Marnix Westhuis: “Nadat we op 1 januari gestart zijn met ons online radiostation en podcasts voor jongeren, ben ik blij dat we met de liveshows nu alweer een volgende stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van ons jongerenplatform. Best wel spannend, maar we hebben er veel zin in!”

ZTACK-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *