Kamping Kitsch Club komt naar Eindhoven

Dat Kamping Kitsch Club een apart festival is is een understatement. Eigenlijk is het een oversekst carnaval meets kamasutrabeurs en het komt dit jaar naar Eindhoven.

Kamping Kitsch Club naar Eindje de gekste

Het kan haast niet vunziger, smeriger, vuiger, sexyer en leiper dan het festival Kamping Kitsch Club. Hier komt iedereen in zijn platste kostuum op af, om te laten zien dat ze zo gek als een deur zijn. In 2014 werd het eerste feestje opgezet, maar in 2016 werd het tijd voor een XXL party met nog vuigere mensen. Zet de slechtste DJ’s en artiesten op het podium, pleur wat nep piemels en vagina’s als versiering rond en klaar ben je.

Het festival is ontstaan als een horecafeest voor bar-, vloer- en keukenpersoneel van discotheek Kitsch Club in het casino van Knokke. Er werd gevierd dat een hele zomer lang keihard werken erop zat en dat de drukke zomermaanden voorbij waren. Het begon allemaal met 50 man, het jaar erop waren dat er al 200 en daarna heeft het zicht steeds meer uitgebreid zonder ook maar één enkele affiche afgedrukt te hebben, laat staan dat er reclame voor gemaakt werd. De laatste editie in België heeft zo’n 30.000 bezoekers getrokken. BOEM!

Na 7 succesvolle edities in België, gaat nu de Worlt toer van start…te beginnen op zaterdag 16 juni op het strand van de Landsard in Eindhoven.

Het concept blijft geheel onveranderd: alle gasten mogen in de huid kruipen van hun alter-ego. Wie niet verkleed is, komt er ook gewoon niet in.

Hier een recap van vorig jaar. Crazy.

https://www.youtube.com/watch?v=0PWVoOhaDIo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *