Kerst wordt een stuk interessanter met deze Beer Pong Sweater

Beer Pong Sweater

De traditionele lelijke kersttrui krijgt dit jaar een upgrade. De Beer Pong Sweater combineert twee van onze favoriete dingen in de wereld: een moeilijk lelijke kersttrui én een drankspel. Twee mensen met deze trui op een kerstborrel, is een garantie voor een topavond!

Beer Pong Sweater

De Beer Pong Sweater heeft aftandse patronen in het welbekende rood en groen en wordt geleverd met 6 afneembare cups en 6 pingpongballen. De cups zijn uitgerust met klittenband, waarmee je ze op de trui kunt bevestigen. Ook heeft de trui heeft aan de voorzijde een vorm van een kerstboom, zodat jij de cups makkelijk in een driehoek kunt arrangeren. Ook niet onbelangrijk, deze Beer Pong trui kun je gewoon in de wasmachine mikken, dus je hoeft niet bang te zijn voor biervlekken.

Het spreekt voor zich dat je minimaal twee spelers nodig hebt, verder zijn de regels vrij simpel. Jij en je tegenstander doen om de beurt een poging de pingpongbal in de cup te gooien. Lukt dit, moet degene bij wie de bal in de cup land een adtje trekken. De speler wiens trui als eerste leeg is, of degene die moet kisten, verliest het spel. De trui koop je hier.

Laat die kerstborrel maar komen!