Koningsdag 2019: hier moet je zijn!

Koningsdag 2019

Koningsdag is altijd een goede reden om voor de middag al bezopen te zijn. Het is dan wel handig dat je voor die tijd al hebt bedacht waar je van plan bent naartoe te gaan. Zaterdag 27 april kleurt het hele land weer oranje. Met al die festivals is het soms dan nog best wel een lastige opgave om een keuze te maken. Wij helpen jou daarom en hebben hieronder een lijst met festivals waar jij je in ieder geval gaat vermaken. Proost op Willempie met Koningsdag 2019!

Koningsdag 2019: check deze festivals

Mellowed Hangover Breakfast

Wakker worden op Koningsdag is pure ellende en er is maar één oplossing: door! Omdat heel Nederland collectief lijdt aan een kegel waar je oranje van ziet, organiseren wij de samen met Tappunt Zuid de eerste ‘Mellowed Hangover Breakfast’. Met onbeperkt Bloody Mary’s, heerlijke flammkuchen en Super Granola’s van Eat Natural. Allemaal inclusief, vanaf €12,50.

Drink, dans en eet de rauwe randjes van je kater dus af en maak je klaar om op Willie’s verjaardag tot het gaatje te gaan. Hoe we ons de dag erna voelen zien we dan wel weer.

Waar: Den Bosch (Tappunt Zuid)
Tijd: 11.00u – 13.30u
Entree: €12.50

Bekijk het event hier!

 

SLAM! Koningsdag

SLAM! houdt dit jaar inmiddels de zevende editie van zijn Koningsdagfestival. Al deze edities in Alkmaar waren hartstikke uitverkocht en met de line-up van dit jaar is die kans zeker weer aanwezig. Op de mainstage staan artiesten als Kris Kross Amsterdam, Chocolate Puma en La Fuente. Daarnaast host Vunzige Deuntjes de 2e stage met onder andere Mula B en Yung Felix. Lekker feestje op Koningsdag 2019!

Waar: Alkmaar
Tijd: 12.00u – 22.00u
Entree: €25

Bekijk het event hier!

Koningsdag 2019
Credits: SLAM! Koningsdag

Free Your Mind (Orange Edition)

Het snelst groeiende underground festival in het oosten komt dit jaar weer met een ‘Orange Edition’. De locatie is erg opmerkelijk, doordat het onder een van de beroemdste bruggen van Europa ligt. Al met al: bossen, stranden, water en een overvloed aan techno artiesten. Wat wil je nog meer op Koningsdag 2019.

Waar: Arnhem
Tijd: 12.00u – 00.00u
Entree: Gratis

Bekijk het event hier!

Losjes

Dit jaar kan je met Koningsdag ook naar Losjes. Geheel overdekt en op loopafstand van het centrum. Met de juiste vibe zorgen zij ervoor dat je gegarandeerd niet stil kan blijven staan. Een frisse mix van house en techno met artiesten als De Sluwe Vos en Detroit Swindle.

Waar: Den Bosch
Tijd: 13.00u – 00.00u
Entree: €10 – €15

Bekijk het event hier!

Credits: Losjes

Kingsland Festival

Het grootste ééndaagse dance festival van Nederland in vijf verschillende steden. Met meerdere stages die onder andere worden gehost door Spinnin’ Sessions, TikTak en I AM HARDSTYLE. De  gevarieerde line-up belooft deze editie dan ook weer veel goeds met onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Curbi en D-Block & S-te-Fan

Waar: Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Rotterdam en Twente
Tijd: Check de pagina per locatie
Entree: Check de pagina per locatie

Bekijk het event hier!

Koningsdag 2019
Credits: Kingsland

Oranjekade Festival

De tramkade in Den Bosch kleurt met Koningsdag weer oranje. Dit festival draait om feest, muziek, gezellig en creativiteit. Dit doen zij met een gevarieerde line-up van hiphop tot house. Dit jaar dan ook met onder andere Yung Felix, Demitri en SMÈRRIG Diskjochies.

Waar: Den Bosch
Tijd: 14.00u – 00.00u
Entree: €16

Bekijk het event hier!

Koningsdag 2019
Credits: Oranjekade Festival

STRAF_WERK De Koningsdag After

Te brak van Koningsnacht? Dan ga je met Koningsdag toch koninklijk afteren bij STRAF_WERK De Koningsdag After. Geen reden om voor 12 uur ‘s avonds te stoppen namelijk. Bij dit festival kan je namelijk doorgaan tot 05.00 uur in de nacht. Dit doe je onder andere met Hot Since 82, Boris Werner en Jesse Maas.

Waar: Amsterdam
Tijd: 20.00u – 05.00u
Entree: €22

Bekijk het event hier!

Koningsdag 2019
Credits: STRAF_WERK
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *