Koop je Vrijland ticket met Bitcoin

Vrijland

Bitcoin was afgelopen week wéér the talk of the town. De cryptocurrency daalt al weken sinds de piek in december van 20.000 dollar en is inmiddels (nog maar) 7.600 dollar waard. Nu heb ik zelf totaal geen verstand van digitale munten dus kan ik moeilijk een mooi verhaal ophangen dat dit een mooi moment is om in te stappen, maar wat ik wel kan zeggen is het volgende. De festivalscene gaat mee in de bitcoin-trend. Vrijland (5 mei 2018) speelt dit jaar in op de vrijheid van betaalmiddelen en biedt als eerste Nederlandse festival zogenaamde bitcoin zwermtickets aan.

Vrijland

Wanneer je de bubbel moe bent kun je vanaf nu Bitcoin inwisselen voor een ticket voor het Vrijland Festival. De tickets worden verkocht op basis van de Bitcoinkoers en op dit moment heb je voor 1 Bitcoin zo’n 300 kaartjes, maar dat kan morgen natuurlijk weer anders zijn. Ook kun je natuurlijk gewoon één kaartje kopen want zeg nou zelf, wie koopt er nou in hemelsnaam 300 kaarten voor een festival?

“Voor ons is vrijheid het grootste goed waar wij over beschikken. Op Vrijland vieren wij deze verworvenheid met duizenden gelijkgestemden bij Blijburg aan Zee in Amsterdam. We dansen, feesten en genieten ervan dat we kunnen doen en laten wat we willen, zonder de vrijheid van anderen te beschadigen”, aldus de feestcommissie van Vrijland.

Mellowed Out ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *