JAJEM lanceert fris speciaalbiertje met Kornuit

Kornuit JAJEM

JAJEM kennen we natuurlijk nog van het anonieme meldpunt om je ‘Drunk Trophies’ te melden. Nu heeft het Amsterdamse jenevermerk de handen ineengeslagen met Kornuit en een zomers speciaalbiertje gelanceerd: Kornuit JAJEM. Een frisse combinatie van Kornuit pils, jenever en citrus aroma’s en heeft een alcoholpercentage van 5,9%.

Kornuit JAJEM

Hoewel de combi bier en jenever misschien anders doet vermoeden, is het nieuwe drankje geen kopstoot. Dit speciaalbier heeft namelijk een licht zoete, frisse smaak en maakt het ideaal voor op een festival of met je mik in de zon op het terras.

Kornuit JAJEM komt in een eigentijds 33cl blik en bij het design is rekening gehouden met de clubs en bars waar het drankje verkrijgbaar zal zijn.

Match made in heaven

We speelden al een tijdje met het idee om Jajem-jenever met bier te mixen. Dat uitgerekend Kornuit op ons pad kwam, is een match made in heaven. We komen elkaar vaak tegen op festivals en bedienen dezelfde doelgroep. Met Kornuit JAJEM bieden we nu een fris alternatief om optimaal te genieten tijdens de komende lente- en zomerdagen.” – Jamie van der Will, een van de oprichters van Jajem.

Kornuit JAJEM zal vanaf heden in geselecteerde horecagelegenheden, clubs en Kornuit festivals verkrijgbaar zijn. Zo kunnen bezoekers van onder meer Radio Radio en SWF 2019 genieten van Kornuit Jajem. De beelden van de epische launchparty vind je hier.

Kornuit JAJEM
Credits: JAJEM
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *