Altijd als laatste in de kroeg? Dan heb je een hoog IQ

Wordt jij ook altijd naar buiten geveegd door het barpersoneel omdat ze toch echt willen gaan sluiten? Dan ben jij niet alleen een gezelligheidsdier, de vrouw die de knappe barman mee naar huis neemt of de strijder die van geen ophouden weet. Jij bent ook de slimste van het stel!

Smartass

Ondanks dat we in het weekend geneigd zijn al onze hersencellen zat te voeren, hebben mensen die als laatste in de kroeg hangen het hoogste IQ. No joke, wetenschappers concluderen dat mensen die later opblijven slimmer zijn dan mensen die vroeg op bed liggen. Weer een reden om jezelf vanavond naar de kroeg te slepen en naderhand een dürüm döner in je keel te schuiven. Het telt allemaal mee!

Volgens Psychology Today gaan personen met een IQ van 125 of hoger in de weekenden gemiddeld rond 01:44 naar hun nest. Mensen met een gemiddeld IQ van 100 om 01:15 en personen met een IQ van 75 of lager om 00:35. Vanuit psychologisch oogpunt zouden mensen die tot de late uurtjes staan te dansen meer mindful zijn. Ze leven in het hier en nu en maken zich geen zorgen om de dag erna. Want wat heeft het voor zin om aan die verschrikkelijke kater te denken die je gegarandeerd gaat krijgen. Precies, nada. Dus bel je vrienden of vriendinnen en zorg dat je vanavond voor 02:00 niet thuis bent, net als de guy hieronder.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *