Laatste namen Melt Festival 2018 zijn bekend gemaakt

Melt Festival 2018

Melt is zo’n festival die wij bij Mellowed dikker dan dik in onze agenda hebben staan. Maar even serieus, de pagina’s van 13 t/m 15 juli zijn gewoon nat van de Edding stift en krijgen we maar met moeite van elkaar. Doet je ergens aan denken he?

Terug naar waar je hier eigenlijk voor bent. Melt heeft zojuist de laatste hand gelegd aan de line-up voor de 2018-editie. Onder meer Little Dragon, Mount Kimbie en trouwe Melt-vrienden Modeselektor en Apparat schuiven aan naast eerder aangekondigde artiesten als Florence + The Machine, The xx, Fever Ray en Tyler, The Creator. Hiermee is het muzikale programma van Melt Festival 2018 rond.

Moderat

Gernot, Sascha en Szary, de jongens achter de Berlijnse groep Moderat, behoren al jaren tot de topacts op Melt Festival. Het festivalpubliek had dan ook een flinke schok te verwerken toen afgelopen zomer bekend werd dat ze een break zouden nemen van hun live optredens samen. Maar Melt zou Melt niet zijn zonder deze trouwe toppers en aangezien alle drie wel in waren voor een verrassing zijn ze er toch bij dit jaar! Niet als Moderat, maar als Modeselektor (dj) en Apparat (dj) met een back-to-back dj-set op de MeltSelektor Stage op zaterdag. Daarnaast zal Modeselektor op vrijdag te zien zijn met een eigen set.

Talenten

De Stalen Stad verwelkomt daarnaast weer diverse opkomende talenten, zoals de Colombiaans-Amerikaanse zangeres Kali Uchis, die al samenwerkingen met Tyler, The Creator, Vince Staples en Jorja Smith op haar naam heeft staan. Ook BBC Sound of 2018 finalist Rex Orange County, de Estlandse rapper Tommy Cash en de Amerikaanse producer Zhu maken hun debuut op Melt Festival.

De komende weken wordt het programma van de Pre-Party nog bekend gemaakt, evenals randactiviteiten in The Forest, kunstinstallaties die afgelopen jaar in de Art Space zijn gemaakt en andere verrassingen. Uiteraard allemaal te vinden op Mellowed.

Tickets

Festivalkaarten zijn momenteel nog verkrijgbaar voor € 129,-. Ook zijn er groepstickets voor vier personen te koop voor € 479,- en dagtickets voor € 69,-. Nieuw dit seizoen zijn de beperkt beschikbare VIP-tickets incl. VIP-camping en toegang tot de VIP-ruimte voor € 249,-. Alle tickets zijn te verkrijgen via de Melt Festival website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *