Dit is de leeftijd waarop je de beste seks hebt

Beste seks

Ouder worden is kut, I know, maar het heeft ook ontzettend veel voordelen. Zeker op seksueel gebied! Ja ja, er blijkt namelijk een gemiddelde leeftijd aan goede seks te hangen. Het online platform Happify heeft deze kwestie namelijk grondig onderzocht en kwam terug met een aantal interessante antwoorden. Zij ondervroegen experts; mensen tussen de 50 en 60 die dus al héél wat meters tussen de lakens hadden gemaakt. En wat blijkt? Op een bepaalde leeftijd heb je de beste seks van je leven. En nee, dit is niet de dronken seks die je in je studententijd hebt.

Leeftijd beste seks van je leven

Ok, we vallen meteen met de deur in huis. De beste seks van je leven heb je op je 46ste. Vier zes, zes-en-veertig! Die zag je niet aankomen, toch? Daarnaast kwamen er ook nog wat andere interessante feitjes naar boven. Stelletjes die één keer per week seks hebben met hun vaste partner zijn het gelukkigst.

Ook blijkt uit het onderzoek dat 50% van de koppels de beste seks hebben met hun huidige partner. Zorg er dus voor dat jij op je 45-jarige leeftijd in ieder geval gesetteld bent met een lekker hapje, want dan staat je een mooi jaar te wachten. Bouwen aan je toekomst zullen we maar zeggen!

Beste seks-1

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *