Dit is hét seksspeeltje om anaal plezier te ontdekken

Soraya Beads

Of we het nu willen of niet, over anale seks hangt nog steeds een taboe. En hoewel dit gelukkig steeds minder lijkt te worden, is het nog niet iets wat je bespreekt met de koffiepauze op kantoor. En dat hoeft ook niet. Maar het zou zonde zijn om de backdoor-to-heaven niet op te nemen in je seksuele repertoire. In de anus zitten, zowel bij vrouwen als mannen, heel veel gevoelige zenuwuiteinden, waardoor het letterlijk een hotspot voor genot is!

Om anaal genot voor eens en voor altijd uit het verdomhoekje te halen, en het maximale uit je sekssessies te halen, deelt het Zweedse LELO, de high-end sekstoydesigner en voorvechter van seksueel welzijn, graag de nieuwste trend uit sexyland met bijpassende nieuwe toy om op anale ontdekkingsreis te gaan. World, meet Soraya Beads.

LELO’S Soraya Beads

De Soraya Beads is een genderneutrale anale kralen-toy dat zo ontworpen is, dat beginners er ook plezier mee kunnen hebben. Met deze toy maak je stapsgewijs kennis met de wondere wereld van anaal genot. Het speeltje bestaat uit vier steeds groter wordende trillende anale kralen, waardoor je je lichaam op een comfortabele manier kunt laten wennen aan een onvergetelijk bezoekje aan de achterkant. Dit alles is mogelijk dankzij de innovatieve Bow-Motion™-technologie die is geïnspireerd op de meesterlijke bewegingen van violisten, waarbij alle vibrerende kralen in harmonie samenwerken om een stotend gevoel te creëren zonder de stotende beweging.

8 verschillende genotsinstellingen

De vibratie-intensiteit van de Soraya Beads kan aangepast worden naar de mood waarin je zit. Zo is het voor beginners makkelijk de controle te houden, en voor ervaren gebruikers het soort stimulatie te vinden dat hen direct plezier geeft. Met de instellingen kun je de intensiteit voorzichtig verhogen, zodat je lichaam aan de sensaties kan wennen, en de zachte siliconen maken het inbrengen van het speeltje eenvoudig. Bovendien biedt de laatste, grootste kraal externe rimstimulatie, wat plezier van binnen en van buiten belooft. Zoals bij elke vorm van anale seks, moet je voldoende glijmiddel gebruiken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je de Soraya Beads nu alleen, of samen met je partner gebruikt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Aangezien de toy ontworpen is voor anaal genot voor iedereen, ongeacht geslacht. Voor de man zal het ontwerp de zenuwuiteinden in en rond de anus prikkelen, beginnend met de kleinste kraal, gevolgd door de drie grotere, waarna vervolgens de prostaat gestimuleerd wordt voor een verbluffende ervaring.

Bij vrouwen zorgt de nabijheid van de vaginawand bij het anale kanaal, dat het seksspeeltje de erogene zone van de voorste fornix, ook wel bekend als de A-spot, indirect stimuleert.

Probeer het speeltje ook eens tijdens de seks of masturbatie in te brengen en het vervolgens weer te verwijderen op het moment van een orgasme voor een nog intenser hoogtepunt. De toy is ook volledig waterdicht, waardoor het ook in bad of onder de douche kan worden gebruikt.

Wil je de Soraya Beads van LELO nou zelf uit proberen? Geloof ons, je zult niet teleurgesteld worden!

LELO SORAYA BEADS | NU VOOR MAAR €183,20,-
Soraya Beads-2
Credits: LELO

.