Club Lexion keert nog één keertje terug

Lexion Revival-1

Op 9 februari 201 kunnen we nog één keer genieten van die unieke sound, die geniale vibe en de DJ’s van weleer. Jawel, Lexion Revival is een feit. Een feest zoals we het van vroeger kennen, maar in een nieuw jasje. Dit is er eentje waar je bij wilt zijn. Let wel op, de tickets gaan als een speer, dus haast is geboden.

Lexion Revival

De DJ’s zijn natuurlijk een stukje ouder geworden, maar dat wil niet zeggen dat ze vergeten zijn hoe ze een feestje moeten bouwen. Als het aan mede-eigenaar van Lexion Marije Verfurden ligt, gaat het dak van de North Sea Venue eraf op 9 februari.

Oud-resident DJ Jose kan niet wachten om weer plaatst te nemen achter de decks in Lexion. “De Lexion was vroeger dé afterparty voor feestgangers. Met name de eerste zondag van de maand, met vijf area’s en verschillende stijlen muziek. Er werd dan tot de middaguren gedanst, gelachen en gefeest en dat maakte de Lexion uniek. Mede ook door de sfeer die er hing, de leuke mensen die er waren en wij als DJ’s die iedereen tot de laatste minuut in beweging hielden.”

Line-up

Verder staan er optredens van Les Luca, Spider Willem, Erick E, Jean, G-Spott, Jochen Miller, Peter van Leeuwen, Scott Mac, Lucien Foort, Mark van Dale, Jeroenski, Rooh, Statler & Waldorf en Moony op het programma.

Lexion Revival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *