Lidl fanwear-collectie: must haves voor een festivalzomer in jouw achtertuin

Had jij ook de hele zomer volgepland staan met festivals? Dan ga je nu ineens heel veel tijd over hebben. COVID-19 heeft alles in het water laten vallen en ondanks de versoepelingen, kunnen we de festivalzomer helaas als verloren beschouwen. We zijn veroordeeld tot een zomer waar we zelf de slingers op moeten hangen en onze achtertuin moeten omtoveren tot festivalterrein. En daar is niks mis mee, want met de Lidl fanwear-collectie haal je de festivalvibes gewoon in huis!

Lidl fanwear-collectie

Met hun eigen zomerse fanwear treedt Lidl in de voetsporen van Zeeman, die eerder al kwam en een stijlvolle basics-collectie en een wat meer fashionable fan-collectie. Lidl gooit het over een ander boeg met een lijn die alles behalve subtiel is.

De Lidl fanwear-collectie bestaat uit slippers, sneakers en t-shirts en zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Om het geheel af te maken komt de blauw, gele supermarkt ook nog met unisex sportsokken. Allemaal voorzien van een in-your-face Lidl logo.

Tropische Sjon

Lidl wil hun vanwaar vooral promoten als ideale outfit voor een festival in je achtertuin en doet dit met niemand minder dan mascotte Tropische Sjon. Misschien heb je deze legende al voorbij zien komen op Instagram of Facebook. Zo niet, dan zie je het filmpje hieronder:

https://www.facebook.com/lidlnederland/videos/217711649197784/

 

De Lidl fanwear-collectie is vanaf 2 juli te vinden in de winkels en webshop van Lidl. Zoals we van Lidl gewend zijn, gaat ook deze kledinglijn voor een zacht prijsje over de toonbank. De slippers en t-shirts kosten €4,- en de sneakers haal je al voor €15,- in huis. De sokken kosten €1,- per paar, dus goedkoper gaat je festivaloutfit haast niet worden.

Lidl fanwear-1