Lifehack: zo krijg je het voor elkaar om je wallen weg te krijgen

Wallen 1

Iedereen heeft er weleens last van. Gister een All Nighter gehad en wordt je wakker met wallen zo diep als de Marianentrog. Het overkomt de beste, zelfs Kim Kardashian en koning Willy. De vraag is alleen, hoe werk je ze weg? Zo erg is het niet als je wallen hebt, maar je voelt je toch meer een baasje of basin als ze er niet zijn.

Lifehack: zo krijg je jouw wallen weg

Je hebt je vast wel een keer afgevraagd hoe je jouw wallen kan wegwerken. Dit is niet gek hoor, zelfs allesbehalve dat. De meeste mensen zien dit graag opgelost worden. Gelukkig bestaat Mellowed, want wij helpen je hier natuurlijk maar al te graag mee. In principe kan je jouw wallen met een simpele truc weghalen. Wanneer je hier een gewoonte van maakt, hoef je nooit meer op tijd naar bed. We hebben twee magische trucjes voor je op een rijtje gezet:

Wallen 2
Foto: Allison Christine

Pak de besteklade er maar bij

Bij het lezen denk je waarschijnlijk direct; waarom the fuck moet ik naar mijn besteklade. Nou het blijkt dus dat je beste vriend de lepel is. Zorg dat je twee lepels in de koelkast legt voor je gaat slapen. Leg de koude lepel op je wallen en laat de magie maar beginnen. Je krijgt namelijk wallen omdat er sprake is van een slechte bloedsomloop. Door de koude lepel kan je de bloedsomloop stimuleren en hocus pocus pas, de wallen zijn weg. Wel even een kleine tip voor jullie; smeer wel even wat crème op je wallen. Doe je dit niet dan is er een kans dat de lepel aan je huid blijf plakken. Niet bepaald nice.

De magie van cafeïne

Cafeïne is blijkbaar niet alleen goed om wakker te blijven. Het werkt ook om je er wakker door te laten lijken. Door gebruik te maken van een oogroller met cafeïne werk je de wallen weg. De oogroller zorgt ervoor dat de zwelling onder je ogen afneemt en dat je er net zo sexy bijloopt als Kim of Willy. Dat is al heel wat toch? Dames kunnen trouwens altijd een beetje concealer gebruiken, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Nou voordat je zo’n oogroller hebt gekocht, leg de lepels lekker koud en maak je klaar voor een latertje vanavond!

Wallen 3
Foto: Henrikke Due