Lil Kleine lanceert eigen cursus op nieuwe platform Street University

Lil Kleine

Dat Lil kleine van veel markten thuis is weten we inmiddels. Vandaag lanceert de kleine, grote man zijn eigen cursus op het nieuwe platform Street University, waar op een eigentijdse manier colleges worden gegeven aan deelnemers die willen leren van hun grootste inspiratiebronnen

Als eerste hoofddocent van het platform deelt Lil Kleine alle ins en outs op het gebied van muziek, mindset en ondernemen. Deelnemers van de cursus krijgen een jaar lang toegang tot online seminars en live events, die hij samen met bekende gastdocenten waaronder topsporters, Quote 500 ondernemers en collega artiesten verzorgt. Via deze weg wil hij anderen met grote dromen alle handvatten geven om hun eigen pad te bewandelen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Street University. De lessen starten op 29 juli.

Street University X Lil Kleine

Veel mensen hebben grote dromen, maar missen de kennis, tools en de juiste mindset om ze waar te maken. Lil Kleine, ofwel Jorik Scholten, weet als geen ander dat de weg naar de top er eentje is met vallen en opstaan. Zonder fouten immers geen groei. Via Street University helpt de artiest én ondernemer deelnemers in 50 online en offline colleges op weg. Samen met bekende gastdocenten deelt hij zijn eigen ervaringen en vertelt hij over de uitdagingen en obstakels die hij overwon om te komen waar hij nu staat. “Ik krijg al jarenlang DM’s, mails, appjes van mensen met de vraag of ik hen advies kan geven over hun muziek of met hen een onderneming wil opstarten. Ik ben iemand die altijd zijn eigen pad heeft bewandeld. Nu is de tijd aangebroken om anderen te inspireren dat ook te doen. Ik kijk er heel erg naar uit,” aldus Jorik Scholten.

Muziek, ondernemen en mindset

De cursus van Lil Kleine richt zich op drie thema’s: muziek, ondernemen en mindset. In de lessen met het thema muziek deelt Jorik alle ins en outs als het gaat om het lanceren van een eigen album. Ook komt de productie van een show en het optreden zelf aan bod en geeft hij feedback op demo’s van deelnemers. In de lessen over ondernemen gaat het vooral over het opzetten van een eigen business. Denk aan het omzetten van ideeën in concrete plannen, valkuilen waarvoor je moet waken en hoe je de juiste keuzes maakt om je eigen pad te bewandelen. Minstens zo belangrijk is je mindset. Jorik daagt deelnemers uit in het diepe te stappen, naar zichzelf te kijken en persoonlijke doelen helder te krijgen. “Deze cursus is voor iedereen die iets van zijn leven wil maken. Wil je rapper wilt worden? I got you. Wil je ondernemer worden, dan kan dat ook. Het maakt niet uit wat je passie is, tijdens deze cursus leer je die te omarmen en krijg je de kennis mee om er vol voor te gaan,” aldus een van de bekendste Nederlandse artiesten van dit moment.

Inschrijven kan tot 27 juni voor de early bird prijs van 49 euro per maand, daarna kost de cursus 999 euro per jaar.