Line-up Onder De Radar Festival bekend gemaakt door operazangeres Diet Gerritsen

Onder De Radar Festival-2
Basic Grooves, organisator van Onder de Radar Festival en één van de langst lopende techno concepten van Nederland, heeft vandaag de line-up van de tweede editie op een bijzondere manier bekend gemaakt. Vandaag om 16:00 kon je live meekijken op de Facebook pagina van Onder De Radar, waar operazangeres Diet Gerritsen (bekend van Jonge Leu en Oale Groond) de grootste technonamen met haar prachtige stem ten gehore bracht. Het schouwspel vond plaats op de locatie van het festival, onder begeleiding van piano en koor. De tweede editie van Onder De Radar Festival zal dit jaar op 27 Julie plaatsvinden op de verlaten militaire vliegbasis Twenthe.

De locatie

De ruim 80 jaar oude Vliegbasis Twenthe overleefde de Tweede Wereldoorlog, maar niet zonder een verovering door de Duitsers en een bombardement van de geallieerden. Hoewel de Nederlandse luchtmacht het terrein inmiddels heeft verlaten, is de radar is nog steeds actief en in gebruik door Schiphol’s luchtverkeersleiding. Het festival zal plaatsvinden op ‘De Strip’ van het vliegveld. Dit terrein omvat de voormalige taxibaan, de verkeerstoren en meerdere F16–shelters. Het terrein heeft een enorme geschiedenis, ademt techno en lijkt gemaakt voor alles waar Onder De Radar Festival voor staat. 
Onder De Radar Festival 2019
Credits: Mark Ooms

Line-up

Vier area’s met een meer dan indrukwekkende line-up zorgen ervoor dat de technoliefhebbers hun hart kunnen ophalen in Enschede. De main area zal buiten zijn, met o.a. FJAAK, Rødhåd en Speedy J. De meer industriële techno van ROD, Paula Temple en Stranger zal te horen zijn in DE REACTIE; de F-16 shelter. Mano le Tough, I-F en Elias Mazian ontfermen zich over een nieuwe area op het dak van een bunker; Basic Grooves. Tot slot zal een een hoop gekheid zich afspelen met lokale helden als Joep & Remma, Marco Ðakić en organisator Bas Amro in de Doofpot area; de oude kazerne.

Onder De Radar Festival

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *