STRAF_WERK landt epische line-up voor SWF 2018

SFW 2018

Je hebt line-ups en je hebt line-ups als die van STRAF_WERK Festival 2018, dat vanaf dit jaar onder de nieuwe naam SWF door het leven zal gaan. Op 18 augustus keert STRAF_WERK voor de derde keer terug naar het robuuste stadsstrand Blijburg Aan Zee met o.a Solomun (debuut), Maceo Plex en Nederlands grootste house/techno DJ Joris Voorn. Maceo Plex en Joris Voorn zijn geen onbekende voor SWF en maken bij de 2018 editie hun rentree. Naast deze headliners staan Maya Jane Coles en Kölsch ook op dit heerlijke festival en zoals altijd biedt SWF ook een podium voor talent van eigen boden.

Solomun

Met radioshows in meer dan 30 landen en zijn eigentijdse Diynamic label heeft Solomun grote invloed op de Europese house. Zijn Do It Yourself mentaliteit stuwt niet alleen het label, maar ook zijn residenties. De clubavonden Solomun+1 zijn vanaf dag één een begrip geworden op Ibiza en buiten het eiland.

Maceo Plex

Deze Amerikaan is één van de meest gewilde headliners op dit moment en lanceerde in 2016 het succesvolle Mosiac by Maceo, een zomders dinsdagavond in Pacha, Ibiza. Zijn tweede album Solar, genaamd naar zijn zoontje, is gericht op een diepere band met het publiek.

SWF 2018

Kölsch

Wereldhits als Grey en Loreley tekenen de carrière van Kölsch. Zijn album ‘1989’ van afgelopen jaar werd uitgebracht door Kompakt en maakte wereldwijd veel los. Na zijn memorabele closing in 2016 in het Klokgebouw keert hij  dit jaar terug op SWF 2018. Alan Fitzpatrick is eveneens een terugkerende STRAF_WERK artiest die op 3 februari zijn debuut maakte in De Marktkantine. Zijn label We Are The Brave belichaamt de techno sound die de organisatie wil laten horen. De Duitse componist en producer Henrik Schwarz staat bekend om zijn eclectische benadering van muziek. Deze duizendpoot varieert tussen verschillende disciplines zoals filmmuziek, grootschalige techno evenementen of concertoptredens in auditoriums. Schwarz is eveneens een oude bekende van de organisator.

Talenten

De visie van STRAF_WERK, waarin talent van eigen podium net zo belangrijk is dan grote artiesten, zie je op SWF 2018 goed terug. ANOTR, Aurelius en Luuk van Dijk zijn een greep van de talenten die op 18 augustus achter de knoppen staan.

Bekijk hier de volledige line-up van SWF 2018.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *