Met het Live Nation festivalticket kun je wereldwijd losgaan op 100 festivals

Ben jij iemand die het liefst elk weekend met je porem staat te knallen op een festival en daar zonder problemen de hele wereld voor over reist? Dan heeft Live Nation de perfecte deal voor jou. Zij bieden dit jaar namelijk weer een festival paspoort aan, waarmee je bij meer dan 100 festivals in Europa, Noord-Amerika en zelfs Australië binnen mag. De lijst van festivals is, vergeleken met vorig jaar, verder uitgebreid en er zitten een aantal pareltjes tussen. Zelfs als een festival stijf uitverkocht is, komt jouw mik gewoon binnen met een passe-partouts.

VIP primeur

Het aantal passe-partouts is met 2500 verdubbeld met vorig jaar en voor de echte ballers zijn er voor het eerst ook VIP Festival Passports te koop. Je krijgt dan VIP-toegang en profiteert van alle extra’s die een festival te bieden heeft zoals free booze, backstage acces en gratis toegang tot de afterparties. Een general access passe-partout kost $999 (oftewel €895,-) en een VIP-paspoort $5.000(€4215,-). Wij hebben wat noemenswaardige festivals voor het gemak even voor je op een rijtje gezet.

[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Europa:

– Lowlands
– WOO HAH!
– We Are Electric
– Down the Rabbit Hole
– I Love Techno Europe
– Lollapalooza Berlin
– Creamfields[/lgc_column] [lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Noord-Amerika

– Sasquatch!
– Bonnaroo
– EDC Las Vegas
– Lollapalooza
– Governors Ball[/lgc_column] [lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

Australië

– Download Melbourne
– Falls Music and Art Festival[/lgc_column]

Als je losse weekendtickets zou kopen voor alleen de Nederlandse festivals kost het je al bijna 1k. Je kunt dus wel zeggen dat een Live Nation festivalticket een retegoede deal is. Helemaal als je nog wat goedkope vluchten en Airbnb’s fikst. De hele waslijst aan festivals kun je hier bekijken.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *