De ‘Loempidel’ gaat dé snack worden voor na het stappen!

loempidel-1

Er is niks lekkerders om na het stappen je gezicht eens even lekker af te vegen met een vette hap. Vanaf volgende week kun je dit doen met de loempidel, een kruising tussen een loempia en een frikandel met daarbij een zoet sausje. Dit wil je in je bek!

Je zou misschien kunnen denken dat het om een 1 april grap gaat, want ik bedoel WTF, een loempidel. Maar volgens marketingmanager Maurice de Kroon van snackprodcent VanReusel is het absoluut geen grap. “Het is serious business voor ons“, aldus Maurice.

Loempidel

Het idee voor de snack ontstond na het grote succes van de Frikandel XXL die zo’n 9 jaar geleden op de markt verscheen . De merknaam ‘loempidel’ werd al twee jaar geleden vastgelegd en sindsdien zijn ze druk bezig geweest om het product te perfectioneren. Met succes blijkbaar, want vanaf volgende week is hij verkrijgbaar bij de snackbar. Hij is alleen te koop voor ondernemers en dus niet te halen in de supermarkt. Alleen maar beter, hoef je na het stappen thuis de frietpan niet meer aan te gooien en kun je rechtstreeks vanuit de kroeg naar de snackbar.

loempidel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *