Losjes en SMÈRRIG bundelen hun krachten met “De Coalitie”

De Coalitie-1

Na langdurig overleg hebben de organisatoren van Losjes en SMÈRRIG besloten om de handen ineens te slaan voor een spiksplinternieuw festival: De Coalitie. Op 29 december zal De Coalitie haar plannen ten gehore gaan brengen op de geliefde Tramkade. Een woordvoerster namens beide partijen laat weten erg opgelucht te zijn over de uitkomst.

Fake News

Een leugentje om eigen bestwil is natuurlijk helemaal niks mis mee. Afgelopen vrijdag berichte het Brabants Dagblad dat er onenigheid was tussen beide organisaties, maar de vork bleek anders in de steel te zitten. Het was een goed gelukte PR-stunt voor een nieuw te organiseren feest. Gelukkig maar, nu hoeven liefhebbers van Losjes en SMÈRRIG niet te vrezen voor minder feestjes in ‘s-Hertogenbosch, maar krijgen er juist een dik feest bij.

De Coalitie

Vorig jaar sloten beide organisaties het jaar af tijdens het Wintercircus van Losjes, gevolgd door het Winterfestival van SMÈRRIG. Dit jaar doen ze het anders en vormen De Coalitie waar je het jaar afsluit op de laatste zaterdag van 2019. De artiesten worden op woensdag 24 oktober bekend gemaakt. Tickets scoor je alvast hier.

De Coalitie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *