Losjes Festival komt met locatie voor hun eerste weekender

See
// 9 juni 2021
Losjes Festival-1
Credits: Losjes

Het zweet stond al eventjes in onze bilnaadjes, en dat kwam niet alleen door het onwijs lekkere weer van afgelopen week. Nee, bij Mellowed keken we al tijden reikhalzend uit naar het moment dat Losjes Festival de locatie van hun eerste weekender bekend zou maken. En vandaag is de dag!

Zoals we van Losjes gewend zijn, wordt voor het zomerfestival altijd een fijn plekje in de natuur gezocht rondom ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar gaan ze op 14 en 15 augustus terug naar de Oosterplas, waar de organisatie in 2017 de ligweides en bebossing ook al tot heilige Losjes grond doopte.

Losjes Festival 2021 Weekender

Afgelopen periode heeft Losjes gebruikt om hun idealen nog sterker op papier te zetten en weer terug te gaan naar de kern waarom ze ooit begonnen zijn. Mensen samenbrengen die los willen komen van het alledaagse, loskomen van de dag van gisteren en je samen met gelijkgestemden te wanen in een fijne, mystieke en inspirerende omgeving.

Samenkomen met een biertje, lekker neerploffen in het gras, dwalen over het terrein of genieten bij een van de intieme stages.

Tickets

Weekenders en zaterdag tickets zijn helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel zondag tickets beschikbaar. Check: www.wijzijnlosjes.nl en droom weg bij deze prachtige locatie waar we komende zomer weer samen gaan komen.