Maak missionaris nog leuker met deze 6 varianten 

Missionaris-4

Ben jij meer van de spannende seks of heb je toch liever seks zonder al teveel poespas? De een probeert elk standje uit die er is, de ander gaat helemaal lekker op basic missionaris. En daar is he-le-maal niks mis mee. Sterker nog, met missionaris heb je niet alleen veel lichaamscontact, je kunt ook makkelijker zoenen én er kunnen makkelijker seksspeeltjes worden toegevoegd. Zo wordt het seksstandje missionaris stukken spannender én lekkerder. Je kunt ons later bedanken;)

Foto: Ava Sol

De slow-mo variant

Je sekspartij wordt opeens veel intiemer als je de missionaris langzaam uitoefent. Ga er helemaal voor en geniet van elk moment. Missionaris seks wordt veel intenser en er zal een nieuwe wereld voor je open gaan. Dat gezegd te hebben is dit misschien niet het ideale standje voor je hete one-night stand die je uit de kroeg hebt gepikt.

Glijmiddel everywhere

Waarom alleen glijmiddel gebruiken bij je edele delen als je je hele lichaam er mee kan insmeren? Smeer je torso en benen ook in en glij er op los. Maak er een geile kliederboel van. Glijden is leven!

Kussentje eronder

Ben je helaas niet zo groot geschapen of houd je gewoon echt van diepe penetratie dan hebben we een hack voor je. Leg een kussentje onder de billen van je partner. Dit zorgt ervoor dat de heupen wat hoger liggen waardoor je de penetratie vanuit een nieuwe angle ervaart. Een subtiele verandering die de beleving weer helemaal anders maakt.

Missionaris X

Zorg ervoor dat je partner de armen en benen spreid als een X. Kruip er bovenop maar vermijdt het meeste contact. Op deze manier ligt de focus maar op één punt: penetratie.

Vergrendel die handel

Wanneer je al met missionaris bezig bent, probeer dan eens om je benen tegen elkaar te drukken. Wanneer je de boel allemaal vergrendeld, voel je elke stoot intenser. Ook dit standje is perfect voor de man met een kleine jongeheer. Je vult je partner wat meer op en de kans dat de penis eruit slipt is veel kleiner.

Hup, met die benen de lucht in

Missionaris maak je nog spannender en leuker wanneer de vrouw haar benen over de schouders van de man gooit. Er is geen betere manier om je partner te laten weten dat je naar ze verlangt. Met dit standje kun je nóg dieper penetreren, wat de seks alleen nog maar beter maakt.

Foto: Dainis Graveris