Hoe zit het eigenlijk met masturberen tijdens een relatie?

masturberen

In het begin van een relatie pak je ieder moment aan om elkaar eens flink van jetje te geven. Je bent gek op elkaars lichaam en geniet er dan ook met volle teugen van. We get it, isch natoer. Maar naast het feit dat je elkaar letterlijk van top tot teen kent, is er toch √°ltijd een deel van je jezelf dat zich enkel en alleen met jezelf. Jep, isch ook natoer.

Van alle seksonderwerpen waarop in onze nog steeds een taboe ligt, is masturberen misschien wel een van de grootste issues. Wat eigenlijk volstrekt kansloos is, want er is helemaal niks mis met masturberen – ook niet als je in een relatie zit. Zal ik het sterker vertellen, jullie seksleven kan er juist van profiteren wanneer beide partners regelmatig de hand aan zichzelf slaan.

Ken je lichaam

Een enorm voordeel van masturberen is dat het helpt om je eigen lichaam beter te leren kennen, waardoor je tijdens de seks veel beter kunt aangeven wat jij lekker vindt. Zo help je je bedpartner met het beminnen van jou en daar heb je zelf natuurlijk alleen maar voordeel van.

Meer zin

Kijk, je lichaam werkt zo: door te masturberen verwen je jezelf waardoor je meer zin krijg in seks. Door te masturberen weet je hoe lekker klaarkomen kan zijn en wil je dit graag delen met je partner.

They like it

Of het nu mannen of vrouwen zijn, als ze horen dat hun partner masturbeert begint er iets te kriebelen. De gedachte dat je jezelf aanraakt is opwindend voor je partner. Dus dames en heren, masturberen in een relatie is alleen maar goed en niks om jezelf dus voor te schamen!

masturberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *