De meest memorabele DJ-sets van 2018

DJ-sets

December is altijd een maand van terugblikken en dat doen we natuurlijk graag. Want wat was 2018 een banger en wat zijn we verwend door onze vriendelijke vrienden in de DJ-booths. Nu doe ik met dit lijstje waarschijnlijk DJ’s tekort, aangezien ik maar twee ogen heb en niet de tijd om alle DJ-sets terug te kijken, dus hebben we een lijst gemaakt van de sets die ONS het meest zijn bijgebleven. Willekeurige volgorde. Toevoegingen? Mailen met je bek!

Solomon – ADE

Natuurlijk zijn er in ons eigen landje in 2018 genoeg legendarische DJ-sets gedraaid, maar als er eentje erboven uitsteekt is het de marathonsessie van Koning After: Solomun. De beste man draaide 22 uur achter elkaar met als hoogtepunt natuurlijk zijn set in The Loft bovenin de A’DAM Toren. Legendarisch.

Salvatore Ganacci – Tomorrowland

Natuurlijk kon meneer Salvatore Ganacci niet ontbreken in dit lijstje. Deze guy heeft het op een of andere manier voor elkaar gekregen om afgelopen zomer op de Mainstage van Tomorrowland te staan. And you know what? Deze op een ontsnapte-tbs’er-lijkende Bosnische DJ stal de show. Niet omdat zijn set nou zo goed was, maar omdat Salvatore puur leedvermaak was. Deze gaan we niet snel vergeten.

 

Swedish House Mafia – Ultra Music Festival Miami

2018 was natuurlijk het jaar waarin Swedish House Mafia met hun verrassingsoptreden op Ultra Music Festival in Miami hun comeback bekend maakte. En hoe. Na een minutenlange, intense build-up knalt Swedish House Mafia erin met niets minder ‘Miama 2 Ibiza’. Chickenskin, bruh.

 

Fisher – Wynwood Fear Factory

Geen paniek, ook Fisher komt natuurlijk terug in dit lijstje. Deze hitmachine stond in oktober in de Wynwood Fear Factory in Miami met een set die geen intro nodig heeft. Volume up, sit back and enjoy.

https://www.youtube.com/watch?v=GO0KsuJXlEA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *