Mellowed ADE Party Guide: de vetste feestjes tijden ADE 2018

See
// 9 oktober 2018
Mellowed ADE Party guide
Credits: Maurice Vinken

Volgende week is het dan eindelijk zover. Amsterdam wordt omgetoverd tot één groot festivalterrein waar ongeveer de hele internationale dance-scene op afkomt. Tot en met 21 oktober is er in elk kiertje van de hoofdstad wel een feestje te vinden. Zoveel zelfs dat het onmogelijk is om overal bij te kunnen zijn, but that’s where Mellowed comes in. Wij hebben de vetste feestjes uit het kolossale aanbod op een rijtje gezet. Met de Mellowed ADE Party Guide haal jij alles uit Amsterdam Dance Event.

Mellowed ADE Party Guide

Woensdag 17 oktober

ADE Daybreaker Jungle Party / WesterUnie (06:30-8:30)

Start je ADE avontuur op de woensdagochtend in de Westerunie met ADE Daybreaker. Wat kun je verwachten van het ochtendfeest? Voor de vroege vogels begint om 05:30 een kalmerende yoga sessie, waar vervolgens de dansschoenen worden aangetrokken voor een hele dikke fissa, met als thema: Lost in the Jungle. Alcohol maakt plaats voor gezonde snacks en sapjes, live acts houden de energie hoog en housemuziek zorgt ervoor dat de heupjes goed gesmeerd blijven.

Mellowed ADE partyguide

The Absolut History of Dutch Dance Culture / Brakke Grond (09:00-23:00)

We beginnen rustig, want ADE duurt nog lang. Deze expo neemt je op reis door de wereldberoemde geschiedenis en evolutie van de Nederlandse dance-scene. Een selectie foto’s van fotografen die alles gezien hebben. 30 jaar aan nachtleven en clubcultuur vastgelegd. Een absolute must-visit als liefhebber van elektronische muziek.

Paul Kalkbrenner [LIVE] / Extrawelt [LIVE] / BAILE / Scheepsbouwloods (20:00-23:00)

De aankondiging voor zijn ADE show kwam vlak na de release van zijn nieuwe album ‘Parts of Life’, waarop hij terug naar zijn roots gaat. Volgens eigen zeggen zijn meest persoonlijke werk en zal deze lijn doortrekken tijdens zijn show in de scheepsbouwloods. 17 oktober dus, be there.

Mellowed ADE partyguide-1

Awakenings Hard Opening Night / Gashouder (22:00-08:00)

Als technoliefhebber is één ding zeker: je moet Awakenings een keer mee hebben gemaakt in de gashouder. De cirkelvormige koepel met zieke lichtshow geeft je een ervaring die je nooit zult vergeten. Woensdagavond start Awakenings met Newa & Ryan James Ford, Keith Carnal & Shlømo, Charlotte de Witte, DJ Rush, Rebekah & Paula Temple, I Hate Models en SHDW & Obscure Shape. Hierna even tukken zodat je weer fris bent voor de donderdag.

Donderdag 18 oktober

Studio XL: Lucas & Steve / ADE Festival Hangout (15:00-16:00)

Tijdens Studio XL hosten Lucas & Steve een masterclass voor producers in spe. Met de lancering van Skyline College eerder dit jaar, is lesgeven niet vreemd voor het succesvolle duo die graag hun kennis en expertise deelt met de volgende generatie.

Thursday w/ Free Your Mind Festival x The Soundgarden x Sudbeat x Flying Circus / Thuishaven (16:00-23:00)

Op donderdag 18 oktober presenteert Free Your Mind Festival drie labels in één evenement op het geliefde terrein van Thuishaven. Het label Sudbeat van Hernan Cattaneo, Soundgarden van Nick Warren en Audiofly’s Flying Circus slaan de handen ineen voor een heerlijk dagfeestje.

Mellowed ADE Partyguide-3

Voor de donderdagavond konden we niet één feestje kiezen, dus hebben we hieronder de beste opties op een rijtje gezet.

Audio Obscura x Seth Troxler & Honey Dijon at The Prison / Bijlmerbajes (22:00-06:00)

Audio Obscura keert terug naar ADE, en hoe. Op donderdag zal het eerste feest in de Bijlmerbajes. Ja, dat hoor je goed. De gevangenis is wordt volledig getransformeerd tot techno-tempel. Seth Troxler en Honey Dijon zullen met lokaal talen CARISTA de tralies doen trillen. Dit is je enige én laatste kans om in de Bijlmerbajes te dansen. Doen dus.

Mellowed ADE Partyguide-4

DGTL Thursday / Scheepsbouwloods (22:00-07:00)

Een ADE zonder een feestje van DGTL bijgewoond te hebben, is niet echt een ADE. Op donderdag trapt DGTL in stijl af met heerlijke tunes van het duo Bicep en snoeiharde techno van Nina Kraviz. De Scheepsbouwloods is de perfecte venue voor een lekker grimmig feestje, en samen met de line-up wordt dit er zeker eentje voor in de boeken.

Pleinvrees x Hungry Music x Weiter / WesterUnie (22:00-06:00)

Tijdens ADE 2018 komt de Pleinvrees-familie samen voor een trilogie die zijn weerga niet kent. Om te beginnen met ‘masters of melody’ Hungry Music en Olivier Weiter. Een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen!

Mellowed ADE Partyguide

Vrijdag 19 oktober

Audio Obscura x Adriatique at The Loft / Loft Amsterdam (05:00-12:00)

Mocht je op vrijdagochtend nog niet klaar zijn kun je in de Loft in A’DAM toren terecht voor een after-afterparty, inclusief panoramisch uiticht op de stad. Het Zwitserse dui Adriatique geeft je nieuwe energie om nog even lekker te beuken. Slapen doen we later wel.

Into the Woods | Friday / NDSM-werf (12:00-23:00)

Op vrijdag start de Into the Woods weekender en voor de tweede keer zal de NDSM werf vol worden gebouwd met creatieve en extravagante impulsen. Veel kleine stages zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen manier uit z’n plaat kan gaan. Gooi je ankers maar eens even lekker uit!

Mellowed ADE Partyguide

komm schon Alter / Taets (20:00-05:00)

Komm schon Alter komt ook dit jaar met een 24+ concept. Losgaan zonder jongeren onder de 18 op de dansvloer. Naast de hogere leeftijdsgrens, worden bezoekers in de watten gelegd door de organisatie. Denk aan: kleine cadeautjes in de kluisjes, Duitse les op de dixie’s, speciale drankjes en korte rijen.

Richie Hawtin All Night x Loveland / Warehouse Houthavens ( 22:00-06:00)

Nieuw tijdens ADE 2018: Loveland All-Nighters. Om dit heugelijke feit te vieren zal techno-icoon Richie Hawtin, ondersteund door Fabio Florido een set draaien, totdat de eerste zonnestralen over de stad beginnen te kruipen.

Mellowed ADE Partyguide

Zaterdag 20 oktober

Dockyard Festival / Havenpark (11:00-23:00)

Wakker geworden? Mooi, want na het succes van Dockyard de afgelopen jaren zal de 2018 editie tijdens ADE alle anderen doen verbleken. Vol kleurrijke verassingen en spectaculaire performances zal het zelfs je wildste verwachtingen gaan overtreffen.

Afterlife / Warehouse Elementstraat (14:00-14:00)

Afterlife is terug en presenteert tijdens ADE 2018 hun eerste 24-uur durende party, beginnend op zaterdag om 14:00. en gaat door tot zondagmiddag 14:00. Het feest zal twee stages hebben, waarbij we in de Warehouse vooral artiesten zien die sterk aan de Afterlife-sound gelieerd zijn. Denk aan terugkerende gasten als Mind Against, Recondite, Patrice Bäumel, Mathew Jonson, Adriatique, Solomun en natuurlijk Tale of Us zelf. In de Club staat een iets rauwere en meer duistere sound op het programma, vertegenwoordigt door onder meer Antigone, Kobosil, Shifted, Bambounou, Sigha & Kangding Ray live als Neon Chambers en ROD.Afterlife-1

DGTL x Bonobo Presents Outlier / Scheepsbouwloods (22:00-07:00)

Huh, weer DGTL? Potverdorie ja! De nacht van 20 oktober staat in het teken van een nieuw partnership: Outlier van Bonobo. Compleet uit je plaat op de dikste acts. Dit is er eentje om niet te vergeten.

Mellowed ADE Partyguide

Zondag 21 oktober

ADE Hangover / NDSM-werf / 12:00-23:00

De beste manier om de fikse kater van de zaterdagavond tegen te gaan is om gewoon door te pakken en te genieten van chille deuntjes, goed voedsel, wijn en lekkere speciaalbieren. Op het gratis toegankelijke ADE Hangover staan live-acts als HAN & AAN Discoband, Mungo Bungo en Niklas Paschburg op het programma, daarnaast zijn er een aantal nooit eerder vertoonde b2b sets, zoals Some Chemistry X RSS Disco, Tunnelvisions X Yør Kultura en Lucky Done Gone X Moody Mehran.

Mellowed ADE Partyguide

elrow goes to ADE – extra Sunday Edition / De Kromhouthal (13:00-23:00)

Na het uitverkochte elrow Town Festival Amsterdam, komt de organisatie terug met twee feesten tijdens ADE. De zaterdag-editie was binnen no-time uitverkocht, dus besloot elrow er een extra zondag-editie tegenaan te smijten voor de pechvogels die buiten de boot vielen bij de kaartverkoop. Of natuurlijk voor degene die twee dagen naar de getver willen gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het gebeurt bij elrow. Met als ‘Chinese Newyear’ als thema, kun je dansen met draken, zwemmen in confetti en eten in Chinese tempels.

Mellowed ADE Partyguide

Het Weekend Sunday Night / De School (22:00-?)

ADE hoor je af te sluiten in De School. Pak de maandag wel  vrij, want wie weet tot hoe laat je hier nog staat te raven. In is in, out is out. Hoe laat ze sluiten weet niemand, daar kom je vanzelf achter.

 

 

 


 • https://northlouisianavetcenter.com/sitemap.txt
 • https://interlead-experts.com/sitemap.txt
 • https://umcl.mu/sitemap.txt
 • https://ganeshastudio.de/sitemap.txt
 • https://rojavanam.org/sitemap.txt
 • https://drneilkruger.com/sitemap.txt
 • https://beautiful-cbd.com/sitemap.txt
 • https://mathiaswarlich.com/sitemap.txt
 • https://vacationhome.consulting/sitemap.txt
 • https://trcrobotics.com/sitemap.txt
 • https://hollystorman.com/sitemap.txt
 • https://akilles3d.se/sitemap.txt
 • https://dapperfurniture.com/sitemap.txt
 • https://myteach.nl/sitemap.txt
 • https://icarewash.lk/sitemap.txt
 • https://astinoverseas.com/sitemap.txt
 • https://oensmalerfirma.dk/sitemap.txt
 • https://essentialwild.com/sitemap.txt
 • https://sirensandsailorsmusic.com/sitemap.txt
 • https://tuguiaencordoba.com/sitemap.txt
 • https://van-trails.com/sitemap.txt
 • https://agenturalacarte.de/sitemap.txt
 • https://blissinmydress.com/sitemap.txt
 • https://webmaxsupport.net/sitemap.txt
 • https://ecomile.eu/sitemap.txt
 • https://puziryov.com/sitemap.txt
 • https://sadko-safarifleet.ru/sitemap.txt
 • http://manhattan.prfi.ru/sitemap.txt
 • http://vtest.prfi.ru/sitemap.txt
 • https://iscuba.online/sitemap.txt
 • http://munasimkullakita.org
 • https://mundoactive.com.br
 • http://muqbalih.com
 • https://murolchateau.com
 • https://musclefit.id
 • http://museofueradelugar.org
 • http://museum-mineral.fr
 • http://mushroommama.com
 • http://musicbymarvin.net
 • https://musicfury.info
 • https://muzeon.pl
 • https://myagelessfactory.com
 • https://myaservice.com
 • https://myawesomebubble.com
 • http://myberean.com
 • https://mycloudstudio.com
 • http://mycrm.ge
 • https://myd.su
 • https://myenglish.vip
 • http://myfaithcommunitychurch.org
 • https://myfoodconnection.com
 • https://mygomeldrev.ru
 • https://myhomebeasts.com
 • https://mymustang.club
 • https://myncworld.com
 • https://mynewsflow.com
 • https://mypainsmanagement.com
 • https://myps1000.com
 • https://myqualitysure.com
 • http://myremoteseo.com
 • http://mysimplewellbeing.de
 • https://mysocialgenie.com
 • http://my-starter.be
 • https://myteach.nl
 • https://myvenuefinder-accor.com
 • https://myyachtguardian.com
 • https://mzansientertainment.tv
 • http://nadiaghisalberti.it
 • https://naive.ro
 • https://nakurazhe.com
 • https://narodnidumsmichov.cz
 • https://narrenzunft.de
 • https://narulashealthcare.com
 • https://nasc.com
 • https://nasilyap.net
 • https://nasirischool.com
 • https://national-disability-benefits.org
 • https://nationalempowerment.com
 • https://nautilusadv.it
 • https://navincoffee.com.ua
 • http://nc7pronos.com
 • http://nc-btp.com
 • https://nccconstructionltd.com
 • https://nchl.com
 • http://nciref.creaworld.sg
 • https://nearmecars.com
 • https://neatsumo.com
 • https://nebos.health
 • https://negaunee.k12.mi.us
 • https://nemaweb.info
 • http://neocenter.voxe.pl
 • https://neoxgift.com
 • http://nepalconstructionmart.com
 • http://netxevent.ca
 • https://neumaticosmagno.com
 • http://neumologoqueretaro.com
 • http://neuroworldclinic.com
 • https://new.inoutarchitettura.com
 • http://newbysabetlaw.ca
 • http://newhopeassemblychicago.org
 • https://newideaproductions.com
 • http://newportlaserfleet.org
 • https://newportptsa.org
 • https://newpreetmotors.com
 • https://news18tv.in
 • https://newsarific.com
 • https://newsbangla.live
 • https://newsdaypakistan.com
 • https://newsworld79.com
 • http://newyattmotors.com
 • https://nextgendataguru.com
 • http://nguyenminhtoan.com
 • https://nhairfromtokyo.com
 • https://nhanghidep.com
 • https://nhluitzendbureau.nl
 • http://nhonhoa.net
 • https://nicolasriesautomobiles.be
 • https://niftybeercrew.com
 • https://niir.ru
 • https://nikkalavna.com
 • https://niklas-kienitz.de
 • https://nimporteou.com
 • https://nineunited-ecommerce.com
 • https://ninospizzari.com
 • http://ninthhouse.theinflux.co
 • http://nishugupta.com
 • https://nityanx.com
 • http://njlux.com
 • https://nkidgroup.com
 • http://nkkchoga.org