MELLOWED HANGOVER BREAKFAST [27-04-2019]

Afgelopen Koningsdag was het dan zover, het was tijd voor de Mellowed Hangover Breakfast. De perfecte gelegenheid om de rauwe randjes van je Koningsnachtkater weg te drinken, eten, dansen en stiekem weer een beetje teut te worden. De Bloody Mary’s vloeide rijkelijk, de mensen waren mooi en de heupjes vlogen alle kanten op. De locatie voor al dit moois was Tappunt Zuid in ‘s-Hertogenbosch en oi, oi, oi wat was het mooi.

Bloody Mary’s by Eristoff

Waar bij Tappunt Zuid normaal het speciaalbier rijkelijk vloeit, waren het dit keer Bloody Mary’s die de huigjes van de brakke bezoekers passeerde. Aangezien alcohol beter werkt dan een paracetamol, zorgde de Eristoff Vodka in de Bloody Mary’s dat de katers als sneeuw voor de zon verdwenen. Verder voorzag de tomaten- en wortelsap je ook nog eens van een vitamine boost!

Super Granola’s by Eat Natural

Waar gedronken wordt moet natuurlijk ook gegeten worden en aan wie kun je een ontbijt beter overlaten dan Eat Natural? Nie-mand! Gelukkig houdt Eat Natural, net als ons, van simpel en weinig poespas. Zo konden bezoekers hun eigen ontbijt samenstellen met verschillende soorten Granola’s, fruit, noten en yoghurt om de mensen een gezonde kickstart van de dag te geven en klaar te maken voor alles wat het restant van Koningsdag nog in hun gezicht zou smijten. En dat bleek een hoop te zijn…

 

Check hieronder de recap van Mellowed Hangover Breakfast en volg ons  Instagram en Facebook zodat jij geen enkel artikel van ons meer hoeft te missen!

 

[alert type=white]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Eat Natural[/alert]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *