Bestel hier de Mellowed Pillenplakker voor de festivalzomer

Pillenplakker-1

Als je aan een ex-gabber vraagt over de jaren ’90, dan zal hij met waterige oogjes in de lucht kijken en zeggen dat de pillen van vroeger pas écht hard waren. Maar niets is minder waar, de beste man heeft gewoon een leipe tolerantie opgebouwd. De laatste jaren zijn de Nederlandse pillen juist een stuk sterker geworden. Waar je vroeger maar 80 mg MDMA in een pil vond, zit dat nu vaak boven 150 mg. En dat is heel wat!

Pillensplijter?

VICE kwam vorig met een pillensplijter. Hierdoor kan je makkelijker doseren en een kwartje pakken zónder dat je hoeft knabbelen aan een natte schijf, waar je maat al aan heeft lopen lebberen. Ideaal, want dan weet je ook zeker dat je écht een kwartje krijgt. We kennen allemaal het moment dat je een pil wil delen en dat er voor de laatste vrijwel niks overblijft.

Zie jij dit absoluut niet zitten? Dan hebben wij de oplossing voor je:

De Mellowed Pillenplakker

Op zoek naar een kick? Stop er twee in je mik!

Wat is nou 150 mg op die 80 kilo die jij weegt? Precies. Daarom. Ik wilde maar eventjes zeggen. Speciaal voor jou hebben we de Mellowed Pillenplakker ontworpen. Jij hebt niet genoeg aan een brokje X, jij wil er minimaal twee. Geen stress. Met Mellowed Pillenplakker, plak je zó twee pillen aan elkaar en ga je dansen als een wentelteefje.

Heb je helemaal schijt aan je lijf? Ga dan voor de schijf van vijf. Met maar vier Mellowed Pillenplakkers plak je ze zo aan elkaar. Frankse hier, pats, boem, aan elkaar, wat wil je nog meer?

Een opleiding misschien?

Anyway, als je interesse hebt stuur ons even een mailtje.

[alert type=white]Disclaimer: Don’t do drugs kids. Als je er elk weekend wat in gooit, je ‘de barman’ wordt genoemd omdat je altijd de meest bijzondere ‘cocktails‘ maakt, je op donderdag nog steeds last hebt van zweetaanvallen, je je werk regelmatig skipt en je er jezelf ooit op hebt betrapt een kwartje uit de stront te hebben gevist in een Dixi, raadpleeg dan deze website.[/alert]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *