Mellowed Talent Scout: Fisher

Fisher
[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Fisher

Paul Fisher, beter bekend als Fisher, heb je als je afgelopen zomer op een technofeestje bent geweest 100% een keer langs horen komen. Hij was namelijk de man achter dé housetrack van afgelopen zomer: ‘Losing It‘. Ja, effe klikken inderdaad en je weet meteen welke ik bedoel. De man uit Australië is een ex-surfer (duhhh, Australië) en bekend geworden met zijn vlog ‘Follow The Fish’. Zijn debut release ‘Ya Kidding’, nu ongeveer één jaar geleden, was een regelrechte hit voor op de dansvloer.

Deze prettig gestoorde dude is met zijn eigen geluid een hitmachine pur sang en iemand die je absoluut een keer LIVE gezien moet hebben. Check hieronder de release waar het allemaal mee begon:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *