Mellowed Talent Scout: Hakim Midhat

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekkere setje van een rising star.[/alert]

Hakim Midhat

De jonge Eindhovenaar Hakim Midhat is misschien niet een naam van wie je zegt: “oooh d’n dieje”. Toch is het een veelbelovende DJ die de beste Tech House en Techno weet te brengen. Hij varieert tussen donkere, uptempo en melodische techno, gecombineerd met een groovy tintje. Liefhebbers van het genre lopen met hem weg met zijn zelf geproduceerde beats. Zijn eerste gig was in de Effenaar in Eindhoven voor 1000 man. Inmiddels heeft hij op Lakedance ,WiSH Outdoor en 7th Sunday gestaan en is iemand die nog wel eens kneitertje groot kan worden.

Je weet precies wat ik bedoel als je onderstaand setje met volume 100 aanknalt.  Kan je weekend lekkerder beginnen? Dat dacht ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *