Mellowed Talent Scout: Janick Megroot

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekkere setje van een rising star.[/alert]

Janick Megroot

Na zijn gig bij I LOVE TECHNO in 2014 ging het ineens hard met de DJ carrière van Janick Megroot. Ineens werd hij geboekt voor grote festivals als Lief Festival, Sunrise Festival, Rotterdam Outdoor, Tegenstroom Festival en City of Dance Festival. Hij draaide naast zwaargewichten Len Faki, Jeff Mills, Dave Clarke, om er maar een paar te noemen. Daarnaast produceert hij zijn eigen muziek die hij released bij labels zoals Braaf Records, Funk’n Deep Records, Yellow Recordings, Distortus Records and Madding Crowds.

Zijn stijl? Opzwepende techno met een funky twist. Van zijn kneiterharde sound met mysterieuze geluiden raak je geheid in trance. Beluister deze set en je weet precies wat ik bedoel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *