Mellowed Talent Scout: Jonathan Hoff

Mellowed-talent-scout-1
[alert type=white] Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star. [/alert]

Jonathan Hoff

Deze week ging Mellowed Talent Scout op zoek naar Rotterdam’s finest en kwamen een lekker setje tegen van Jonathan Hoff. Met zijn vinyl platen en minimal/house sound verovert hij vanaf zijn 14e menig hartje op de dansvloer. Sinds kort zet hij met de heren van Give Soul Collective ook de toon op veel feesten. Zo nu en dan breekt iemand zijn been tijdens het dansen op een setje van de heer Hoff. Dat zegt wel genoeg denk ik zo.

Zijn eigen EP is onderweg, maar voor nu kan je regelmatig genieten van zijn plaatjes bij Radio Nachtlab.  Voor je het weet slingert hij weer lekkere deuntjes de ruimte in van achter de draaitafels in Rotterdam en omstreken. Hier alvast één van zijn meesterwerken tijdens de Give Soul Boat party afgelopen zomer. Netjes, Hoff. Keep up the good work.

Mellowed Out ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *