Mellowed Talent Scout: Sama

Sama
[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

Sama

‘Sama’, Japans voor iemand voor wie je veel respect hebt en tegenop kijkt. En dat is bij de 2 meter lange rising star uit Utrecht ook niet zo moeilijk, tegenop kijken. Maar deze naam trekt hij ook door in zijn muziek. Donker, maar ook melodieus. Soms zelfs een tikkeltje zweverig. En dan zijn kicks, MAXIMAAL beuken.

Als jongetje van negen draaide hij al vinyl platen van zijn grote held, Tiësto. Dromend van een leven als succesvolle DJ, begon hij op zijn veertiende met het produceren en was er toen snel achter dat hij dit de rest van zijn leven wilde doen. Eerst progressieve house en EDM, maar naarmate hij ouder werd raakte hij geobsedeerd door de donkere sound van techno.

Wanneer je fan bent van Adam Beyer, UMEK of Monika Kruse, heb je waarschijnlijk (onbewust) wel eens naar Sama geluisterd, aangezien zijn tracks regelmatig in hun sets worden gebruikt. Als dat gebeurd, weet je dat je lekker bezig bent en hij is dan zeker een man die we in de gaten gaan houden.

Check onderstaande set en je weet precies wat we bedoelen:

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *