Mellowed Talent Scout: TERR

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekker setje van een rising star.[/alert]

TERR

TERR, of Caldellas zoals haar echte naam luidt, begon haar carrière met het spelen van gitaar in verschillende punkbands. Totdat ze op 19-jarige leeftijd nieuwsgierig werd naar de hypnotiserende elektronische klanken van ‘computermuziek’. Vervolgens bracht ze de daaropvolgende 12 maanden door met het onderzoeken van nieuwe technieken en werd ze een échte studiofreak.
Met haar eerste release in 2016 is TERR redelijk nieuw in de scene, maar gaat als een trein. Door ervaring in andere muziekgenres drukt ze techno op haar eigen, unieke manier uit. De stijl van TERR combineert techno, electro en house met futuristische texturen en analoge geluiden. Muziek om héél lekker op te gaan. Net als het setje hieronder.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *