Mellowed Talent Scout: Wouter S

[alert type=white]Vrijdag is de dag dat groepsapps worden volgespamd met de vraag “waar gaan we op af vanavond”. Voordat je plannen gaat maken en kaarten koopt voor een feestavond in je favoriete bardancing vraag ik je even dit artikel te lezen. Mellowed heeft namelijk oog voor jong talent en de hongerige honden in de scene. Vandaar dat Mellowed Talent Scout elke vrijdag zorgt voor een lekkere setje van een rising star.[/alert]

Wouter S

In Utrecht kan het haast niet dat je nog niet van Wouter Smit a.k.a Wouter S hebt gehoord. Hij is een grote speler in de underground-housescene, heeft zijn eigen label 44Records en organiseert eens in de zoveel tijd het feest 44Bass. En deze gast wind er geen doekjes om. “Ik heb het hart op de tong. Ik trek me weinig aan wat mensen van me vinden. Ik hoop dat ze mijn muziek leuk vinden, dat vind ik belangrijk. Als mensen mij dan een beetje maf vinden dan is dat zo.”  En hij heeft nog gelijk ook.

De liefde voor het produceren en draaien van muziek is bij Wouter pas op latere leeftijd boven komen drijven. Toen hij wat vrienden had zien draaien op illegale techno-feestjes wast Wouter om. Hij begon met het draaien zo’n plastic speelgoed draai-apparaat en zo was het balletje gaan rollen.

Inmiddels heeft hij bijna op alle grote festivals gestaan in Nederland. Ik noem een Soenda, Welcome to the Future Festival, Straf_Werk Festival, Loveland, Mystic Garden Festival, en Toffler Festival. Ook in de UK is Wouter geen misselijk mannetje en kan zeggen dat hij op de BBC heeft gedraaid. Mocht je deze guy nog niet kennen, shame on you. Na het luisteren van dit setje kun je niet meer terug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *