Nieuwe muziekvideo van Christina Aguilera is sexy AF

We zagen ons Christien een poosje geleden al shinen op de cover van Paper Magazine en nu komt ze met een muziekvideo die misschien nog wel sexyer is dan ‘Dirrty’ uit 2002. Jeweetwel, die clip waarop je ‘m als puber regelmatig door het vuistje jaagde.

Accelerate

Het nieuwe nummer heet ‘Accelerate’ en Christina zingt over hoe ze wilt dat een man haar ‘accelereert’ in de slaapkamer. En met de songtekst “Stamina, fill me up. That’s what I need” weten jij en ik precies waar dit over gaat. Het nummer is geproduceerd door Kanye West en featured Ty Dolla $ign. In de video zien we hoe Christina een slijmerig goedje over haar gezicht heen laten gieten en het langzaam over haar naakte borsten glijd. De nipple stickers moeten er voor zorgen dat we nog enigszins ergens over kunnen fantaseren.

Het nummer staat op haar nieuwe album Liberation dat halverwege juni zal uitkomen. Van ons mag Christina nog wel even doorgaan met sexy video’s de wereld in te slingeren. Check trouwens ook even haar Instagram om te zien hoe goed de inmiddels 37-jarige(waar blijft de tijd) Christina eruitziet. Stunning.

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *