Mysteryland 2022 wordt grootste editie ooit

Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, maakt haar langverwachter terugkeer op 26 t/m 28 augustus in Haarlemmermeer. En of dit er eentje gaat worden! Voordat het evenement volgend jaar het 30-jarig bestaan viert, belooft Mysteryland 2022 de grootste editie tot nu toe te organiseren en fans van over de hele wereld verwonderen met ongekende stages en unieke concepten. Drie dagen lang kunnen festivalbezoekers zich laten onderdompelen in de magische wereld van Mysteryland waar iedereen zo gek op is, en samen weer het festivalleven te vieren.

Mysteryland 2022

Mysterland staat natuurlijk bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. In het laatste weekend van augustus verwelkomt het festival EIN-DE-LIJK opnieuw meer dan 300 artiesten op het bekende Floriadeterrein die samen, verspreid over 22 stages, alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen. Van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats, Mysteryland heeft letterlijk voor ieder wat wils. De iconische stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art sounds en worden ook dit jaar weer gehost door de grootste namen in de scene. De grootste internationale hosts waaronder Q-dance, Carl Cox presents Awesome Soundwave, Vunzige Deuntjes en Thunderdome maar ook lokale hostingpartners zoals Lovelee, Wassarette en Funky Town zorgen dat de grootste Mysteryland editie ooit nu al legendarisch belooft te worden.

Mysteryland 2022-1

Milan Raven, managing director van ID&T Events: “Wij kunnen niet wachten om eindelijk weer mensen mogen verwelkomen in de wereld van Mysteryland. Onze programmeurs en creatieven hebben dit jaar noodgedwongen langer de tijd gehad om te creëren, waardoor er nog meer liefde en aandacht is besteed aan de wereld die onze bezoekers in augustus binnenstappen. We komen groter en beter dan ooit tevoren terug en kijken uit naar een magistrale afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen op Mysteryland.”

Jaarlijks brengen ruim 100.000 festivalgangers uit meer dan 100 verschillende landen een bezoek aan het legendarische festival. Na een noodgedwongen pauze van twee jaar zet Mysteryland dit jaar weer alles op alles om bezoekers van over de hele wereld de meest unieke festival ervaring ooit te bezorgen. Festivalgangers wanen zich in ‘the Kingdom of the Weird Party Animals’, waar verlichte paden je leiden naar een magische wereld vol verrassingen, verborgen plekken en bijzondere creaties. Van spirituele ceremonies en ontspannende massages, tot een duik in de hot tub en hangen in een ware bruine kroeg, een ticket voor Mysteryland biedt een onvergetelijke ervaring.

Mysterland camping

De meest toegewijde festivalfans kunnen het hele weekend – van vrijdag tot en met maandag – verblijven op de grootste Mysteryland camping ooit. Dit jaar biedt de befaamde Mysteryland camping plek voor maar liefst 20.000 festivalgangers. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, een wereldse foodcourt, chill areas en nog veel meer. Met een programma dat het gehele weekend doorgaat, een extra festivaldag op vrijdag en een exclusieve afterparty op vrijdag en zaterdag krijgen campinggangers een ongekende en unieke Mysteryland ervaring. Mysteryland belooft nu al het hoogtepunt van het festivalseizoen te worden.

De pre-sale met de laatste vrijgekomen tickets gaat op 22 februari om 12:00u van start via www.mysteryland.com. Pre-registreren voor de ticketsale kan tot uiterlijk 21 februari 12:00 uur.

Mysteryland 2022
Credits: Dennis Bouman