Mysteryland gaat online: DJ’s treden op vanuit luchtballonen

Festivalnews
// 13 augustus 2020
Mysteryland

Eind augustus organiseert Mysteryland een online festival waarbij artiesten vanuit een luchtballon optreden, zo maakt de organisatie van het dancefestival vandaag bekend.

Mysteryland online

Onder anderen Paul van Dyk, Joris Voorn, Lucas & Steve en Sander van Doorn staan op de artiestenlijst van Mysteryland online, dat op 29 augustus van 19.00 uur tot 1.00 uur gratis te volgen is via de officiële kanalen van Mysteryland.

Tijdens de online editie zijn meer dan vijftig artiesten via acht verschillende stages vanuit luchtballonnen te volgen. De kijkers kunnen zelf een keuze maken uit de acht kanalen.

Normaal gesproken vindt het festival eind augustus plaats op het voormalige Floriade-terrein in de gemeente Haarlemmermeer, maar door de coronacrisis is het festival dit jaar geschrapt. Onder leiding van festivaldirecteur Milan Raven is maandenlang gezocht naar een alternatieve invulling.

“Dat zijn we ook aan onze stand en onze bezoekers verplicht”, zegt Raven, die normaal gesproken 130.000 bezoekers had verwacht op het festival. “Dat is, met medewerking van een aantal grote artiesten, letterlijk gelukt.”

Check hieronder de trailer: