Deze (buitenlandse) najaars-festivals, gaan jouw post-zomerdip genezen

Met hier en daar een random zweetaanval en heel veel mooie herinneringen van deze heerlijke zomer vers in je geheugen, moeten we er toch wel echt aan geloven: it’s all over. En het was mooi. Heel mooi. Maar ben jij niet de persoon die wel wat rust in z’n leven kan gebruiken? Wat peace in the mind, the body and soul?

Ha, tuurlijk ben je dat niet. En daarom hebben we een aantal toffe plekken gevonden waar jij je honger om te dansen, zuipen en compleet uit je naadje te gaan, kan stillen. Zowel in het binnen- als buitenland zijn er nog een aantal toffe festivals die je ooit meegemaakt zou moeten hebben. En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Festivals najaar 2019

La Merce, Barcelona

Foto: Lingua Barcelona

Als je de nodige behoefte hebt om te feesten dan is Barcelona nooit een slecht idee. Maar je bent helemaal geniaal als je tussen 21-24 september gaat, want dan is La Mercè (uitspraak: La Mercè). De Catalanen geven een stuk minder om NYE, maar des te meer om Les Festes de la Mercè. Het grootste festival van Barcelona houdt het volgende in: ontzettend veel wijkfeestjes, heel veel dansen, foodtrucks, honderden optredens en een hoeveelheid vuurwerk dat jij niet voor mogelijk houdt.

Book your tickets, amigo/amiga!

Meer info.

Oktoberfest, München

Foto: Motointermedia

Wie kent het niet: Oktoberfest in München. Alleen hoeveel mensen ken je die er ook écht zijn geweest? Misschien omdat het altijd in september (22 september tot 7 oktober, dit jaar) al begint, dat je er vaak te laat bij bent. Er zijn ook veel plaatselijke aftreksels van dit bierfestijn, die ook heel leuk kunnen zijn. Maar het is nergens zoals in München. Geloof ons: het kost wat moeite (en geld), maar hier moet je een keer bij zijn geweest!

Prost!

Meer info.

Amsterdam Dance Event, Amsterdam

Je hoeft niet per se het vliegtuig te pakken om een dik najaarsfeestje mee te maken. Laat de wereld maar hierheen komen. En dat gebeurt. ADE is een van de grootste en voornaamste dancefestival ter wereld. Alle grote namen (zowel organisatoren als artiesten) zijn bij elkaar en de beste DJ ter wereld wordt gekozen op de zondag. Er zijn dan ook honderden feestjes waar je uit kan kiezen. Houd Mellowed in de gaten, wij zullen de beste voor je eruit pikken 😉

Datum: 17-21 oktober.

Outlook Festival, Kroatië

Foto: Outlook Festival

Nog even snel de zon opzoeken en van een nazomer gaan genieten in het altijd fijne Kroatië? Dan moet je tussen 5 en 9 september gaan, want dan vindt Outlook Festival plaats. Helemaal geen grote naam nog, maar heeft wel veel potentie. Met namen als Bonobo, Noisia en Andy C + heel veel lokale artiesten en een hele toffe locatie in een oud fort, gaat het sowieso een mooi feestje worden.

Via het Nederlandse Festival.Travel kan je all in tickets bestellen voor Outlook Festival.

Meer info.

HRFST Festival, Utrecht

Oké, we gaan heel eerlijk met je zijn: of dit een festival is dat je niet mag missen, weten we niet. Maar het beloofd wél wat! De dames en heren van Xsense, bekend van o.a. Sneeuwbal en Lief Festival, weten hoe ze een feestje moeten geven. Ze vonden het een goed idee om dat gat in november ook maar eens te dichten en kwamen met HRFST Festival, in Fort Vechten in Utrecht.

Wat je kan verwachten? Lokale bieren, bierlokalen, diepe bassen & deephouse. En we weten allemaal: feestjes in Utrecht zijn áltijd gezellig!

Datum: 6 oktober.

Meer info.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *